Stil de vedetă: Kim Kardashian

De Andreea Catrina, pe

A devenit celebră datorită scandalurilor în care a fost implicată, dar a ştiut ulterior cum să rămână în atenţia presei. Designer, fashionistă, femeie de afaceri şi star TV, Kim Kardashian continuă să ţină prima pagină a publicaţiilor din jurul lumii, fără prea mult efort.
Criticată pentru stilul său vestimentar uşor vulgar în trecut, Kim a reuşit să-şi transforme total imaginea în ultimii ani şi a devenit una dintre cele mai răsfăţate vedete, de către toţi designerii care contează.

Pentru ea, moda nu are limite – de la rochii de zeci de mii de dolari, pe care le poartă, bineînţeles, o singură dată, şi până la accesorii al căror preţ astronomic ar putea hrăni un întreg oraş din Africa mai mulţi ani, Kim a ajuns să aibă o avere estimată la circa 50 de milioane de dolari.

Cu toate că din când în când mai face şi alegeri vestimentare neinspirate, Kim ştie că imaginea ei valorează foarte mult, aşa că se străduieşte să arate impecabil la fiecare apariţie în public, chiar şi atunci când merge la cumpărături, îmbrăcată în jenşi şi tricou.

Stil de vedetă: Kim Kardashian

Vezi, în galeria foto de mai jos, câteva dintre cele mai apreciate ţinute ale sale, din ultima perioadă, şi inspiră-te din alegerile sale. Pentru că, în ciuda controverselor, Kim Kardashian chiar este un style icon…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!