Cele mai sexy ţinute purtate de vedetele din România în 2013

De Unica.ro, pe

La evenimentele mondene de anul acesta am admirat o mulţie de ţinute demne de divele de la Hollywood. Din sutele de outfit-uri am alcătuit un top 10 al celor mai sexy piese pe care le-au purtat vedetele din România în 2013.
Vedetele din România au avut de onorat o mulţime de invitaţii anul aceasta. Au fost multe evenimente mondene unde ţinutele s-au ridicat la înălţimea celor de la Hollywood, iar decolteurile şi fustele scurte au atras toate privirile. Am ales cele mai sexy 10 ţinute din 2013. Care e preferata ta?

Rochii sexy cu decolteu adânc purtate de vedete

Sunt foarte stilate ţinutele care au un singur element sexy – decolteu adânc. Una din cele mai senzuale rochii de anul acesta a fost cea purtată de Laura Cosoi la gala Viva. Rochia aurie cu mâneci lungi şi decolteu adânc în formă de V i s-a potrivit de minune. Laura a fost o apariţie de vis.
La fel de bine a arătat şi Daiana Anghel cu o ţinută masculină condimentată prin decolteul senzual. A purtat pantaloni drepţi şi un sacou supradimensionat, ambele negre.
În topul nostru au mai intrat, datorită decolteului superb, Dana Rogoz şi Sore. Vezi pozele în galeria foto de mai jos!
Cele mai sexy ţinute purtate de vedetele din România în 2013

Ţinute sexy cu picioarele la vedere

Foarte inspirată ţinuta purtată de Elena Gheorghe! Artista a purtat la premiile On Air un costum format din pantaloni scurţi şi boyfriend blazer – decent în partea de sus, foarte sexy în partea de jos. Elena are nişte picioare superbe şi sperăm să o mai vedem în astfel de ţinute.
Ne place şi rochiţa Andrei, o little black dress cu multe volane, atât pe bust, cât şi pe poale. Croiala asimetrică şi cureaua lată din talie pun în valoare toate atuurile artistei.
Cele mai sexy ţinute purtate de vedetele din România în 2013

Cele mai sexy ţinute purtate de vedetele din România în 2013

Rochii sexy din dantelă

Anda Adam este regina ţinutelor sexy. La fiecare apariţie ştie să-şi pună în evidenţă talia de viespe, sânii şi picioarele bine lucrate la sală. Cu ocazia lansării unui nou magazin Cavalli, artista a purtat o rochie neagră foarte decoltat, strâmtă şi cu aplicaţii din dantelă.
Ne place şi rochia Alexandrei Bădoi. Deşi a ales o croială ceva mai cuminte, dantela îi aduce prezentatoarei TV un aer de mister şi eleganţă, mai ales că rochia îi pune în evidenţă toate formele.
Vezi şi celelalte patru ţinute sexy în galeria foto de mai jos!
Cele mai sexy ţinute purtate de vedetele din România în 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro