Lecţii de stil de la Sarah Jessica Parker

De Diana Sorescu, pe

Sarah Jessica Parker nu e o femeie frumoasă şi nici corp de model n-are. Dar ştie să se îmbrace, să se pună în valoare şi e al naibii de sexy! Sarah Jessica Parker e…

… un model de stil, clasă şi rafinament.

Odată cu serialul „Sex and the city” şi Carrie Bradshaw, personaj devenit alter ego-ul ei, Sarah a pus moda pe harta lumii. Chanel, Vivienne Westwood, Gucci, Prada, Fendi, Manolo Blahnick, Armani, Chloe ori Christian Louboutin nu mai sunt doar nume de designeri, case de modă şi branduri, ci zeităţi.

„Sex and the city” a cunoscut un succes colosal pentru că îmbină ingredientele perfecte: puţină bârfă, dragoste şi problemele aferente, ceva sex şi multă, foarte multă modă. Iar Sarah a întruchipat-o perfect pe Carrie, prototipul femeii puternice, cu mici dependenţe nevinovate: bărbatul iubit, ciocolata şi pantofii.

Carrie Bradshaw

Ţinutele pe care stiliştii serialului le-au ales pentru divă îmbină mărcile de top cu piesele vintage, într-un melanj vestimentar exploziv.
Rochia albă, cu inserţii aurii şi floare supradimensionată pe un umăr, asortată unor sandale Dior, nu putea fi purtată de oricine. E nevoie de mult şarm şi de încredere în tine, iar Carrie le are din plin.
O altă ţinută memorabilă este cea office-chic, cu iz masculin, pe care a afişat-o în prima parte a fimului „Sex and the city”. Pantalonii albi, la dungă, şi vesta de la Ralph Lauren, îndulcite cu o cămaşă roz i-au conferit personajului un aer elegant, dar incredibil de sexy. Un punct în plus pentru cravata neagră, scurtă, prinsă voit neglijent.
Şi dacă am pomenit de filmul „Sex and the city”, să ne amintim şi de partea a doua, unde ţinutele somptuoase şi hainele exclusiviste au apărut cadru de cadru. Cu o pereche de Louboutin bătuţi în cristale, cu o rochie albă semnată Halston şi ochelari de soare aviator aurii, Carrie şi-a câştigat titulatura de regină a Manhattan-ului.

Lecţii de stil de la Sarah Jessica Parker

Citeşte continuarea în pagina următoare!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!