Lecţii de stil de la Sarah Jessica Parker

De Diana Sorescu pe

Rochii de gală

Pe covorul roşu, Sarah Jessica Parker face jocurile. La orice eveniment participă, fie că vorbim de decernarea premiilor Oscar fie de vreo lansare mai puţin mediatizată, actriţa reuşeşte să eclipseze restul invitaţilor cu apariţiile sale.
E destul de greu să alegi din miriada de apariţii fabuloase, însă am selectat trei dintre cele mai frumoase ţinute de gală ale divei. Rochia maxi, imprimată cu fluturi, pasări şi flori în nuanţe de mov, roz strălucitor, negru şi lila, creaţie Alexander McQueen a transformat-o pe dată în regina serii.
Şi rochia verde canar, asimetrică, din mătase delicată, semanată Valentino Couture, asortată inspirat cu pantofii gri satinat de la Salvatore Ferragamo, a avantajat-o pe Sarah şi a stârnit ropote de aplauze şi reacţii de admiraţie din partea criticilor.
Dar ce spuneţi de rochia argintată, de prinţesă, marca Nina Ricci? Sarah Jessica Parker a semănat cu o zână din poveşti, nuanţa metalică a ţinutei potrivindu-se perfect cu ochii albastru-gri ai actriţei, iar accentele aurii de pe talie i-au pus în valoare silueta filiformă.

Lecţii de stil de la Sarah Jessica Parker

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5