Rochia cu decupaje, alegerea provocatoare a verii

De Diana Sorescu pe

E vara, temperaturile devin ilegal de ridicate, iar pielea capătă un bronz superb. Pune-l în valoare cu rochii decupate, care să-ţi lase la vedere şoldurile sau talie. Vei fii super-sexy!

Rochii decupate

Doar divele mândre de corpul lor îndrăznesc să poarte astfel de creaţii. Vorbim de rochii mulate, ce le complimentează silueta, decupate în locuri strategice!

Halle Berry are un abdomen de invidiat, aşa că rochia neagră, asimetrică şi decupată nu face decât să îi pună în valoare trupul tonifiat. Acest gen de articol vestimentar conferă mister: parcă ţi-ai dori să vezi mai mult, să tragi cu ochiul, însă poţi zări atât cât îţi este permis!

Fergie poartă un model inedit, o rochie stropită cu paiete argintii şi verzi, cu dungi unduitoare. Din loc în loc, pe talie, sân şi umăr, creaţia este înzestrată cu decupaje sexy, deloc vulgare, care fac deliciul ţinutei.

Bronzul arămiul al Audrinei Patridge este pus în valoare de rochia mini fuchsia. Creaţia din material elastic este marca Boulee şi este decorată cu decupaje super-provocatoare.

Leighton a ales o rochie neagră, maxi, a cărei sobrietate este „spartă” de centura din piele şi decupajele ce îi flatează talia suplă.

Îţi plac rochiile cu decupaje? Ţi se par sexy sau nu?

Rochia cu decupaje, alegerea provocatoare a verii

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro