Prietenul la nevoie se cunoaste

De Unica.ro, pe

Ai nevoie de o astfel de prietene cand ajungi sa fii mult prea dependenta de cuplu sau …
Prietenul la nevoie se cunoasteCelibatara
Ai nevoie de o astfel de prietene cand ajungi sa fii mult prea dependenta de cuplu sau cand iti ignori viata sociala. Cu siguranta, ea va sti sa te poarte in cele mai noi locuri din oras si sa iti deschida orizonturile. Ai grija sa nu te lasi prea influentata de ea si sa iei lucrurile numai cum le vede ea.

Prietena mamoasa
Te va ajuta mereu, dar nu in probleme freudiene, ci va sti cum sa te alinte si sa iti ofere rasfatul din acele zile albastre. Atitudinea ei optimista va aduce un aer proaspat in cuplu.

Cinica
Desi cel mai des e insuportabila, nu poti sa o ignori, mai ales cand te afli intr-o stituatie necunoscuta. Intalneste-te cu ea, povesteste-i tot si va intoarce situatia pe toate partile. Trebuie doar sa o asculti si iti va oferi toate solutiile posibile. Alege-o pe cea care ti se potriveste.

Ingenua
Ei bine, cand zilele tale de cuplu sunt atat de linistite incat nimic nu va poate sta impotriva, Ingenua trebuie sa fie langa tine. Te va mentine in acea stare de mereu indragostita si totul va fi ca-n al noulea cer.

Prietena din copilarie
Cand nu stii in ce directie sa te indrepti, cand ai oproblema cu adevarat importanta in cuplu si cand simti ca vezi totul in gri, suna-ti prietena din copilarie si stati de vorba pana in miez de noapte. Pentru ca te cunoaste de atat de mult timp, stie cum sa iti ridice moralul si sa vezi totul in tonuri optimiste.

Prietena de petreceri
Va intalniti ocazional, nu vorbiti prea mult si te vede numai in momentele tale cele mai bune. E perfecta atunci cand nu vrei decat sa te distrezi, sa uiti de iubit si sa iti dai seama ca exista viata dincolo de cuplu si ca oricand te poti indrepta si catre altceva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!