Foto: cum s-au îmbrăcat vedetele la Săptămâna Haute Couture de la Paris

De Erika Chivu pe

Aflate în primele rânduri la cele mai importante prezentări de la Săptămâna Haute Couture Paris, vedetele s-au întrecut în ţinute pline de stil şi glamour. Iată ce au purtat.

Ţinute comode

Fashionista Olivia Palermo a optat pentru ţinută comodă, dar foarte trendy. S-a jucat într-un mod foarte stilat cu texturile suprapunând un un top din voal nude peste pantaloni de piele negri. Clutch-ul albastru a fost pata de culoare a ţinutei. Un outfit la fel de comod şi stilat a purtat topmodelul Natalia Vodianova. Ea a ales o jachetă scurtă din piele de şarpe pentru a condimenta o ţinută simplă formată din pantaloni negri şi top nude.
Olivia Palermo, Natalia Vodianova la Saptamana Haute Couture

Ţinute simple şi elegante

Două rochii simple, dar extrem de stilate. Bar Rafaeli a fost superbă într-o rochie nude scurtă care i-a pus în valoare corpul perfect. A accesorizat ţinuta cu un clutch animal print şi sandalle nude asortate cu rochia. Jessica Chastain a făcut o alegere cu care nu putea da greş, o little black dress cu mânecă lungă, plus accesorii negre. „Sarea şi piperul” ţinutei a fost gulerul portocaliu al rochiei.
Bar Rafaeli, Jessica Chastain la Saptamana Haute Couture

Ţinute colorate

Fashionistele ştiu că o culoare puternică te scoate din anonimat. Berenice Bejo a purtat o rochie fuchsia cu detalii intereante în partea de sus, în timp ce Olga Kurylenko a optat pentru un galben solar. Inserţia cu dantelă de pe piept a fost în ton cu cele mai hot tendinţe ale sezonului. Vezi cele mai frumoase rochii din dantelă!
Olga Kurylenko, Berenice Bejo la Saptamana Haute Couture
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO