Vedete nemachiate. Cum arată Janice Dickinson fără machiaj

De Unica.ro, pe

Mare parte din strălucirea şi frumuseţea vedetelor de la Hollywood se datorează machiajului. Dacă mai era nevoie de încă o dovadă, ea vine de la fostul topmodel Janice Dickinson.
Janice Dickinson a fost surprinsă în acest weekend de paparazzi când a ieşit cu maşina prin oraş. Vedeta are 58 de ani şi nu se aşteaptă nimeni să arate la fel de bine ca în anii ’80 când era unul din cele mai cunoscute modele americane.
Pe de altă parte nici nu ne-am aştepta să arate atât de rău fără machiaj, având în vedere că pe covorul roşu pare mult mai tânără decât e. Diferenţa între cele două imagini este uriaşă!
janice dickinson
Janice şi-a început cariera în anii ’70, încă fără prea mare succes, căci ăn acea perioadă erau la modă manechinele blonde cu ochii albaştri. Succesul a venit în anii ’80, când a făcut sute de şedinţe foto pentru cele mai cunoscute reviste şi case de modă. Când s-a retras din defilări a devenit agent pentru alte modele, după care s-a lansat în televiziune, muzică şi a scris şi o carte autobiografică.
Mulţi spun că ar fi putut să arate mult mai bine azi dacă nu ar fi apelat la operaţiile estetice. Prima a fost la numai 33 de ani. Şi-a făcut liftinguri faciale, şi-a injectat botox şi colagen, acestea fiind numai câteva din intervenţiile la care a apelat.
janice dickinson

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!