Costumul masculin, senzaţia toamnei 2011

De Erika Chivu, pe

Este ideal pentru dimineţile răcoroase, dar o să faci senzaţie şi dacă îl porţi seara, accesorizat pe măsură. Iată cum poţi purta costumul masculin în această toamnă.
Dacă astă vară Rihanna sau ElleMacPherson au făcut furori în costume masculine de un alb imaculat, odată cu venirea toameni se poartă costumele închise la culoare. De data aceasta, nota de feminintate este dată de croială sau de accesoriile chic.

Cum alegi costumul potrivit

 

E simplu! Te inspiri din look-ul vedetelor care arată senzaţional în aceste costume. AnnaLynne McCord  şi Ellen Pompeo au ales costume negru, foarte simple. Sacoul cambrat le pune în evidenţă talia subţire, iar ca accente feminine ambele au ales să poarte decolteu adânc şi tocuri. AnnaLynne şi-a ales foarte bine mărgelele femine, în timp ce lui Ellen i-ar fi stat mai bine fără acea cravată legată neglijent la gât.

Ca să fii mai originală, alege un costum în dungi, ca al lui Halle Berry pe care să îl asortezi cu o geantă animal print. Iar pentru un look rafinat, renunţă la decolteu şi poartă o cămasă cu fundă la gât. Foarte femină, funda supradimensionată lui Marica Cross îi dă un aer rafinat.
 
Costumul masculin, senzaţia toamnei 2011
 
Citeşte continuarea în pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!