Pantofi sexy. 4 modele pentru toate gusturile

De Erika Chivu, pe

Orice femeie trebuie să aibă măcar o pereche de pantofi sexy rezervaţi pentru ocaziile speciale. Iată ce găseşti în magazin şi le ce preţuri.
Pantofii cu toc sunt printre cele mai sexy piese din garderoba unei femei. Trebuie să ai şi tu măcar o pereche, pentru ocaziile speciale din vara asta.
Însă trebuie să fii foarte atentă la felul cum mergi. Nu este nimic mai dizgaţios decât o femeie care se chinuie să meargă pe tocuri prea înalte pentru ea. Dacă nu te-ai născut cu această abilitate, va trebui să exersezi mersul pe tocuri, începând cu platforme mici, trecând apoi la tocuri mici şi groase, iar în final la tocurile cui atât de sexy. Dacă nu-ţi iese cu niciun chip, cel mai simplu e să te mulţumeşti cu pantofi fără toc.
Să vedem ce pantofi cu toc sexy găseşti în magazine.
Pantofii cu vârf ascuţit sunt foarte sexy, iar culoare nude îi face potriviţi pentru mai multe ocazii şi ţinute. Vârful metalic este în tendinţele acestei veri.
pantofi gas
Pantofi Gas cu vârf metalic, 189,99 lei
Sandalele în curele subţiri pun în evidenţă foarte bine picioarele frumoase, dar ai nevoie de o pedichiură impecabilă. Încălţările în culori tare se potrivesc la ţinute negre, nude, albe sau gri.
sandale ana lublin
Sandale Ana Lublin, 131,99 lei
Nu e deloc uşor să mergi pe tocuri uriaşe şi platformă în acelaşi timp, dar merită efortul!
Pantofi sexy. 4 modele pentru toate gusturile
Sandale Made in Italia, 248,99 lei
Dacă tocurile foarte înalte ţi se pare incomode, încearcă unele mai mici.
pantofi condur by alexandru
Pantofi Condur by Alexandru, 299 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!