(P) Rochia de mireasă alternativă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2015, 12:53
O nuntă este un eveniment bine pus la punct în cele mai mici detalii. Iar recent, am observat tot mai multe mirese ce aleg diferite ţinute, pentru diferite momente ale acelei zi importante din viaţa lor.

Rochia aleasă pentru ceremonia religioasă e de obicei cea mai complexă; în stilul ball-gown, rochia e de obicei lungă, din mătase şi tulle, cu aplicaţii de mărgele, pietre şi dantelă. Această rochie păstrează un tipar clasic de eleganţă, pentru că, trebuie să recunoaşte, nu mai sunt foarte multe momente în ziua de azi în care poţi purta ceva la fel de complicat. Dar pentru cununia civilă sau recepţie, miresele moderne adoptă tot mai mult confortul în favoarea eleganţei.

haine si accesorii breslo

Rainbowfusion, 300 lei

Monicaanton, 2.930,20 lei

Monicaanton, 833lei

O mireasă modernă

Dacă tradiţionalismul nu e un cuvânt care te defineşte şi jungla urbană este casa ta, ai fi uimită să vezi cât de greu e să găseşti ceva pe stilul tău atunci când cauţi „rochia de mireasă”.

O propunere inteligentă e să păstrezi albul (sau nuanţele similare) ce defineşte momentul căsătoriei şi să-l transpui în rochii cu croiuri moderne create de designeri actuali. Pe Breslo am găsit câteva propuneri. Poţi chiar să alegi pantaloni albi lejeri la care să adaugi un top din dantelă sau chiar o cămaşă dintr-o mătase foarte fină.

haine si accesorii breslo

Hiramayashakia, 370 lei

Danaboutique, 300 lei

Altocumulus, 290 lei

Rochia de mireasă alternativă

O rochie de mireasă modernă, e o rochie inteligentă. Poate fi creată (sau cumpărată) special pentru acea zi dar care poate fi, mai apoi, purtată diferit şi în alte diverse ocazii. Cu accesoriile corespunzătoare poţi transforma o rochie albă într-o ţinută de nuntă sau de oricare altă zi.

haine si accesorii breslo

Hainutelacomanda, 389 lei

Handmademylove, 220 lei

Monicaanton, 560 lei

Hiramayashakia, 449 lei

Pentru un plus de confort, poţi alege o rochie şic, mini sau midi, care să-ţi accentueze sau să-ţi îmbrăţişeze corpul în punctele ideale.

Pentru o doză de simplitate poţi alege o rochie sarafan pe care o poţi accesoriza cu bijuterii statement sau cu o pălărie supra-dimensionată. Pentru un look jucăuş poţi alege croiul baby-doll sau rochii cu croi A, pentru un stil retro-şic. De asemenea, poţi include şi imprimeuri în rochia ta, cum ar fi cele florale sau pattern-urile geometrice. Iată mai jos câteva propuneri ale designer-ilor români în materie de rochii alternative.

haine si accesorii breslo

Hainutelacomanda, 95 lei

Hiramayashakia, 285 lei

Handmademylove, 220 lei

Mihaelads, 129 lei

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!