Cum să porţi puloverul supradimensionat toamna aceasta

De Erika Chivu, pe

Toamna aceasta, o ţinută relaxată de weekend trebuie neapărat să includă un pulover supradimensionat din garderoba ta sau a iubitului tău. Iată cu ce îl combini.
Puloverul supradimensionat fie scurt până în talie, fie lung până spre jumătatea coapsei este una din piesele de rezistenţă ale toamnei 2011. Este foarte comod, călduros şi practic, putând fi baza unei ţinute casual de weekend sau chiar de birou.

Cum porţi puloverul supradimensionat cu pantaloni

 
Vedetele adoră acest trend care îţi permite să te mişti în voie în timp ce atragi toate privirile. Combinaţia lor preferată este cea de pulover maxi cu blugi skinny sau colanţi.
 
Asortează un pulover nude cu o pereche de ghete comode din piele întoarsă pentru un look casual ca al lui Kate Bosworth. Adaugă o geantă mini maro şi eşti gata de plimbare.
 
Ceva mai sport este ţinuta lui Kristin Cavallari, care poartă culori neutre şi un pulover larg puţin mai lung de talie. Pentru că vremea nu îţi mai permite să-ţi pui balerini, aşa cum face Kristin, alege o pereche de ghete army, ca cele pe care le poartă Shane Grimes.
 
Ea a optat pentru o ţinută care chiar o scoate în evidenţă, cu jambiere tricotate peste dresuri din dantelă alba. Dacă nu eşti la fel de îndrăzneată ca ea, alege o pereche de dresuri negre.
 
Iar dacă alegi un pulover strâmt, ca al lui Shane, adaugă o eşarfă supradimensionată pentru mai mult volum în partea de sus.
 
Cum să porţi puloverul supradimensionat toamna aceasta
 
Vezi şi alte combinaţii în pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!