Moda 2013: Top 5 accesorii must have pentru vară

De Unica.ro, pe

Accesoriile fac diferenţa în orice ţinută. Află care sunt cele mai importante în garderoba de vară şi ce culori să alegi!
Vara aceasta, nu trebuie ratate accesoriile în culori îndrăzneţe, cu design unic. Nimic nu va fi prea mult pentru acest sezon, iar accentele de culoare sunt foarte importante”, este de părere Oana Lazăr, Director de Marketing al Meli Melo Paris. Astfel, aceasta recomandă alegerea de accesorii în nuanţe de verde şi galben electric, dar şi contraste alb-negru, pentru o întoarcere în timp.
Iată un top 5 al celor mai cool accesorii de vară:
1. Ochelarii de soare se află pe prima poziţie. Ei pot înveseli orice ţinută şi pot transforma radical imaginea.

2. După ce ochelarii sunt deja trecuţi pe lista accesoriilor importante din această vară, stiliştii recomandă pălăriile. Acestea, fie ca sunt cu boruri mari sau nu, au ataşate panglici viu colorate şi cu siguranţă nu sunt doar utile ci şi de efect.

3. Eşarfa este şi ea la modă în această vară! Motivul este foarte simplu – poate fi prinsă lejer pe umeri, în serile mai răcoroase, sau poate fi folosită pe plajă pentru a strânge părul în stilul retro – la modă în acest sezon.

4. Şi pentru că vara se anunţă una toridă, stiliştii sunt de părere că unei împătimite de modă nu trebuie să îi lipsească nici un evantai pe măsură! Accesoriu feminin de sute de ani, acesta conturează, o dată în plus, stilul retro!

5. Geanta oversized rămâne şi ea vedeta sezonului! Fie că este folosită pentru shopping sau pentru plajă, aceasta în mod clar nu are cum să nu existe în noua garderobă de vară a femeilor.
accesorii 2013
Eşarfă Meli Melo, 69,99 lei, pălărie, 39,99 lei, ochelari de soare, 49,99 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro