Machiaj dramatic pentru un look misterios

De Diana Sorescu pe

Machiajul dramatic, cel care conturează ochii atât de perfect, conferă profunzime privirii şi un aer misterios femeii ce-l poartă. Iată cum să-l realizezi în mod corect.

Smoky dramatic

Machiajul dramatic pare elaborat, dar nu-i chiar atât de greu să te machiezi singură, acasă.

Acest stil de make up este perfect pentru petrecerile de vară, pentru club sau pentru o cină romantică. Ochii sunt conturaţi într-un mod fascinant, par mai mari, mai profunzi şi mai limpezi, iar irisul, orice nuanţă ar avea, devine mult mai intens colorat.

Vei observa şi o schimbare de atitudine atunci când porţi un machiaj dramatic: eşti mult mai sigură pe tine şi pe puterea ta de seducţie, te simţi atrăgătoare şi irezistibilă. Şi chiar vei fi!

În primul rând, regula de aur atunci când vrei un make up dramatic este să te concentrezi pe machiajul ochilor, iar buzele să ţi le răsfeţi doar cu un gloss transparent sau un ruj nude. Toate cele patru dive de mai jos au respectat asta! În caz contrar, rişti să obţii un machiaj încărcat şi vulgar.

De ce ai nevoie: fond de ten, iluminator, primer, anticearcăn, un fard duo-tone (negru şi gri), mascara negru carbon, creion dermatograf, fard de sprâncene, blush, ruj nude, apă termanlă sau fixator de machiaj.

După ce ai parcurs paşii de bază către un ten perfect, machiază-ţi ochii. Conturează-i cu dermatograf pe partea interioară a pleoapei de jos, apoi aplică pe pleoapa mobilă fardul, având grijă să trasezi spre colţul exterior o linie ascendentă. Estompează şi mixează nuanţele de negru şi gri cu o pensulă smudge.

La final, rimelează genele şi aplică pe toata faţa apă termală, cu efect fixator.

Buzele se alintă cu ruj nude.

Felicitări! Arăţi ca o divă cu acest machiaj dramatic!

Machiaj dramatic pentru un look misterios

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro