Michelle Obama suprinde din nou

De Andra Pecingina pe

Michelle Obama ne oferă în continuare lecţii de stil, de la care putem învăţa cum să ne bazăm alegerile vestimentare pe criterii foarte pragmatice: tipul ocaziei, specificul invitaţilor…
… şi abia în ultimul rând tendinţe sau preferinţe personale.

Cu ocazia serii oficiale petrecute de cuplul prezidenţial alături de primul ministru al Indiei şi soţia sa, Michelle Obama a optat pentru o rochie elegantă şi clasică creată de designerul Naeem Khan.

Rochia de culoarea untului cu broderie argintie în forme florale este în primul rând perfect potrivită pentru silueta lui Michelle.

Croiala fără bretele şi cu lungime clasică, alături de broderie, o face alegerea perfectă pentru întâlnirea cu oaspeţii de origine indiană. Machiajul minimalist, coafura sofisticată şi accesoriile alese completează perfect look-ul feminin şi ceva mai tradiţional decât cele cu care Michelle Obama ne-a obişnuit.

În acest prim an la Casa Albă ea a reuşit să câştige votul de încredere şi popularitate şi datorită faptului că fiecare look este gândit din mai multe puncte de vedere. Un alt exemplu de ţinută bine gândită pentru a cuceri este cea purtată la întâlnirea cu Papa Benedict la Vatican.
Michelle Obama suprinde din nou
Michelle Obama a ales o rochie Moschino neagră şi un văl simplu din mătase. 

Cel de-al treilea criteriu al alegerilor Primei Doamne? Ea preferă designeri puţin cunoscuţi pe care îi poate promova astfel în intreaga lume. Designerul Naeem Khan există pe scena modei încă din 2003 şi a mai îmbrăcat femei celebre: Jennifer Lopez, Beyonce şi regina Iordaniei.

Faptul că Michelle Obama i-a purtat una din creaţii va însemna o creştere mare de popularitate şi vânzări pentru designerul american.

Vei găsi mai multe lecţii de stil Michelle Obama în 2009 în galeria noastră foto!

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro