Ce genţi de primăvară găseşti în magazine

De Unica.ro pe

Pune deoparte primăvara asta genţile sac, sobre, care-ţi rup spatele pentru că sunt ca o a doua casă. Poartă genţi mai mici, mai chic şi mai colorate. Vezi aici ce e pe podiumuri şi…
…ce găseşti în magazinele româneşti.

Designerii s-au întrecut în combinarea cât mai nebunească şi fără limite a culorilor, a imprimeurilor şi a materialelor pentru primăvară-vară. În magazinele din România vei găsi mai greu o geantă care îmbină de la 3 la 6 culori precum genţile de pe podiumurile Dior sau Armani, dar sigur vei găsi o geantă într-o singură culoare, foarte puternică.

Poţi alege o geantă roşie, poştaş, de la Nine West, cu aplicaţii metalice. Pentru galben, poţi încearca modelul simplu, sacoşă, de la Parfois. Iar pentru un albastru puternic, poţi alege geanta DKNY din magazinul Enzo Bertini. În cazul ţinutelor all-white, unul dintre cele mai puternice trenduri ale acestui sezon, cumpară-ţi o geantă albă foarte simplă şi foarte delicata, ca cele de la Zara.

Un alt lucru după care merită să te uiţi când pleci în căutarea unei noi genţi e materialul sau imprimeul ei. Animal printul e la putere pe podiumuri sezonul asta, reinventat: aurit – pictat sau stropit, galben sau roşu. Vezi Celine sau Valentino, două branduri care îl folosesc subtil şi elegant. În magazinele româneşti găseşti animal print la Il Passo, Bata sau Enzo Bertini.

Citeşte continuarea pe shoppingnews.ro


Foto:
schoppingnews.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro