EXCLUSIV | Răduleasca, păcălită chiar la ea acasă

De Libertatea.ro pe

Mihaela Rădulescu a fost numită, în 2009, cetăţean de onoare al oraşului Piatra-Neamţ. Cu fast, primarul oraşului, Gheorghe Ştefan, i-a înmânat atunci diploma.
Pe lângă mândria resimţită de vedetă, care a declarat că acesta este Oscarul ei, titlul ar fi trebuit să vină “la pachet” cu nişte beneficii materiale – un lot de pământ şi un loc de veci. Pe care Mihaela nu le-a primit însă nici până astăzi de la Pinalti…

Mihaela Rădulescu s-a născut în oraşul Piatra-Neamţ. A reuşit să se impună în mass-media românească şi să devină una dintre cele mai cunoscute vedete. Drept recompensă pentru meritele sale, primarul şi patronul echipei de fotbal Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a decis să o facă cetăţean de onoare al oraşului. Cinste care vine la pachet şi cu nişte beneficii. Acestea constau, teoretic, într-un lot de teren pe care ar putea să-şi construiască o casă fără să plătească impozite locale, gratuitate pe mijloacele de transport în comun şi un loc de veci în cimitirul Eternitatea din Piatra- Neamţ. “Sunt foarte mândră, ăsta este Oscarul meu! E grozav să mă întorc acasă şi nişte oameni, Dumnezeu ştie de ce, să considere că merit să fiu premiată! Mama, tata, bunica şi toţi cei care mai ţineţi la mine, să ştiţi că aveţi un motiv să fiţi mândri de mine, m-a premiat Pinalti”, a spus Mihaela Rădulescu la primirea diplomei.
Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro