Elena Băsescu poartă pantofi Louboutin

De Andra Pecingina, pe

Din seria „ţara arde şi baba se piaptănă”, vă prezentăm lucruri de importanţă majoră: ce pantofi celebri a purtat Elena Băsescu la dezbaterea electorală de aseară!
Fiica cea mică a lui Traian Băsescu are o pasiune arzătoare pentru pantofii foarte înalţi şi se pare pentru creaţiile Christian Louboutin.

Elena a fost văzută aseară de întreaga naţiune încălţată într-o pereche de pantofi negri din lac cu platformă ascunsă, un toc ameţitor şi celebra talpă roşie.

Modelul semnat Christian Louboutin tip escarpen din piele neagră se găseşte în magazinele online la preţul de 550 de euro şi nu este singurul din garderoba Elenei. Ea a mai purtat în primăvară modelul Gabin din piele lăcuită bej (579 euro) la nunta fotbalistului Vlad Munteanu.

Pantofii purtaţi de fiica preşedintelui la prima confruntare între candidaţii la preşedinţie seamănă izbitor de mult cu modelul Yves Saint Laurent „Tribute Double Platform Pump”, care costă aproximativ 795 dolari.
Elena Băsescu poartă pantofi Louboutin
Elena Băsescu poartă pantofi Louboutin
Concluzia? Elena Băsescu, la fel ca celebra Elena Udrea, adoră să poarte cele mai noi creaţii internaţionale pe care vedetele de la Hollywood le adoptă. Elena Udrea a fost criticată în repetate rânduri pentru alegerile vestimentare, în special pentru faptul că alege să nu promoveze moda românească.

Cele două tinere politiciene ar putea învăţa de la Michelle Obama cum să promoveze tinerii designeri din România atât în ţară cât şi peste hotare!


Foto: Agerpres, arhiva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!