DJ Wanda, excentrică într-o rochie Mihaela Drafta

De Erika Chivu, pe

DJ Wanda a vrut să fie cu un pas înaintea tuturor, aşa că la prezentarea colecţiei „Glitter” semnată Mihaela Drafta, a apărut chiar într-una din rochiile colecţiei.
DJ Wanda şi-a făcut apariţia la eveniment într-una din rochiile colecţiei Glitter by Mihaela Drafta, realizată din material paietat negru, foarte elegantă, care i-a pus în evidenţă silueta impecabilă, dar şi renumitele tatuajele.
În stilul său rebel, deja consacrat, la panoul de primire, în faţa fotografilor şi a cameramanilor, DJ Wanda şi-a ridicat rochia pentru a-şi expune portjartierul auriu, culoare aleasă în ton cu tema evenimentului.
Cum ţi se pare ţinuta ei?
dj wanda si mihaela drafta
La evenimentul de lansare a noii colecţii Mihaela Drafta, designerul a avut o surpriză pentru invitaţii. Mihaela a prezentat nu doar rochiile sale superbe, ci şi noul blog de pe Unica.ro în care va scrie despre meseria de designer, despre tendinţele din modă şi noile sale colecţii.
Carmen Brumă, Mirela Stelea, Geanina Ilieş, Anca Rusu, Ioana Maria Moldovan au fost şi ele prezente la evenimentul de aseară pentru a-şi susţine designerul preferat. Chiar dacă a trebuit să se lupte cu zăpada şi viscolul pentru a ajunge la showroom-ul Mihaelei Drafta, niciuna dintre vedete nu a regretat efortul pentru că rochiile au fost toate superbe.
Piesele realizate din mătase naturală, tulle, material paietat, în nuanţe precum argintiu, auriu, negru, alb sau nude, au fost expuse pe manechine, ca piese de muzeu, într-una din camerele impozantei vile care găzduieşte atelierul şi showroom-ul designerului.
„Glitter”, noua colecție a designerului, este disponibilă la Mihaela Drafta Concept Store, din Str. Petofi Sandor 35, București.
dj wanda si mihaela drafta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!