De unde se închiriază ținute de petrecere?

De Laura Davidescu pe
Îți dorești o rochie deosebită sau un smoching elegant de Revelion, dar nu vrei să investești prea mulți bani? Apelează la un serviciu de închiriat ținute de petrecere și vei face senzație, dar și economii.

Sărbătorile de final de an, dar și alte evenimente importante din viața noastră, merită celebrate în ținute elegante, pentru a te bucura de o atmosferă aparte. Ce poți face pentru a fi în tendințe mereu? Fie îți cumperi de fiecare dată o rochie nouă, variantă costisitoare și consumatoare de timp, fie împrumuți de la prieteni (dacă ai prieteni cu garderobe bogate), fie… închiriezi o ținută de marcă, despre care poți fi sigur că e la modă, e pregătită impecabil și care nu te va costa o avere.

Ținute de închiriat pentru doamne și domnișoare

Tinute de ocazie de la Dressbox

Hainele de ocazie se pot închiria cu prețuri începând de la 140 lei.

De exemplu, pentru doamne, există serviciul Dressbox, care pune la dispoziție rochii aparținând unor branduri celebre, precum Gucci, Dolce & Gabbana sau Michael Kors, unele dintre ele asemenea celor purtate de vedetele de Oscar pe covorul roșu, dar pe care le poți închiria la nici 10% din prețul lor din magazine (între 900 și 1100 lei).  Găsești însă ținute rafinate și elegante la prețuri extrem de accesibile (între 140 și 190 lei). Pe lângă rochii, Dressbox oferă și pantofi sau accesorii originale de la peste 100 de designeri cunoscuți. Îți poți configura ținuta dorită pe platforma dressbox.ro. În plus, poți proba ținutele în avans și poți face rezervări pentru ele.

O ofertă bogată vei găsi și pe rochiielegantedelux.ro, chiar dacă site-ul pare în aparență dedicat mireselor. Uită-te și pe oferta de la orochiepezi.ro, magazin care oferă livrare prin curier în principalele orașe din țară, dar și consultanță gratuită pentru clienții din București.

Ținute de închiriat pentru domni

tinute masculine de ocazie de inchiriat

Serviciul de închiriat ținute pentru bărbați iTux este disponibil chiar și în 31 decembrie.

Adevărul este că și bărbații au aceeași dilemă înainte unui eveniment important, și anume “cu ce mă îmbrac?”, mai ales că puțini au în garderoba lor ceva mai elegant decât un simplu costum negru. Există un serviciu similar de închiriat ținute de ceremonie și pentru domni, oferit de itux.ro.  Pe platforma  iTUX, domnii își pot pregăti o ținută completă, formată din sacou, pantaloni, cămașă, pantofi și alte accesorii, pe care o vor primi acasă prin curier. După purtare, vor returna produsele tot prin intermediul unui curier, fără a face vreun pas și fără a se deplasa de la domiciliu. Cei care vor să închirieze pot veni în showroom-ul iTux din București și tot în showroom au posibilitatea de a comanda un costum pe măsură sau să cumpere unul dintre produsele existente.

Tot pentru bărbați vei găsi ținute de închiriat pe site-ul smartbride.ro. Nu te lăsa păcălit de denumire – le lângă rochiile de nuntă, există o secțiune generoasă de închiriat haine masculine de ocazie.

Citește și:

Hai la shopping! Rochii, jachete și pantaloni din catifea

Cele mai frumoase și ieftine rochii pe care să le porți în sezonul de toamnă/iarnă 2016

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro