Cum să porţi fusta cloş

De Unica.ro pe

Fusta cloş are că inspiraţie moda anilor ’50. Pe podium, ea apare în culori puternice şi cu o lungime până la jumătatea pulpei. Tu, însă, alege lungimea care…
te avantajează şi cu care te simţi cel mai confortabil; dacă fusta e uşor deasupra genunchiului, o poţi purta cu încredere şi atunci când te întâlneşti cu prietenele în oraş, şi la serviciu.

Când cumperi fustă cloş alege fie una dintr-un material mai tare, fie una cu mai multe straturi. Evită straturile dese de tul şi fii atentă că fusta ta să nu fie cu elastic în talie. Un astfel de model nu pune în valoare decât femeile foarte slabe, vezi balerinele.

Nu ezită să-ţi iei o fustă cloş într-o culoare puternică. Sezonul asta cuvintele de bază sunt optimism, culoare, veselie. Fii atentă să alegi variantă cu talie înaltă. E potrivită pentru mai multe tipuri de siluete şi e mult mai elegantă.

La serviciu combin-o cu o cămaşă albă şi un sacou negru. Prin volumul ei, fusta cloş atrage atenţia şi devine automat piesa centrală a ţinutei tale. Poart-o cu o cămaşă fină, cu volane diafane.

Citeşte continuarea pe shoppingnews.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro