Colectia toamna-iarna 2011 de la Aldo

De Revista Look, pe

Colectia toamna-iarna 2011 de la Aldo

August este luna in care iese la iveala munca de cateva luni a creatorilor. Incet, incet, te punem si noi la curent cu noile trenduri, colectii si produse potrivite sezonului rece.

Aldo iti propune pentru acest sezon o colectie de momente magice, indiferent de felul in care le definesti tu. Te simti pasionala incaltata in pantofii tai cu tocuri in print de leopard? Suna destul de magic, nu? La fel de magic ca atunci cand ramai surprinsa cum pantofii tai de culoarea trunchiurilor de pom se potrivesc rochiei de sfarsit de vara.

In aceasta toamna, sunt 4 teme ce iti influenteaza alegerile si stilurile:

Les Faux Bourgeois

Aldo te invita sa patrunzi in cuferele mostenite, pline cu podoabele altor vremuri, prin detaliile ce subliniaza trendul “Les Faux Bourgeois”: fasii de piele de reptila, detalii brogue de culoarea mustarului, curele si blanuri cu pete – toate acestea construiesc pesiajul lumii vechi reevaluate acum, dintr-o noua perspectiva, odata cu acest nou mod de interpretare.


399 lei

399 lei

99 lei199 lei

399 lei

299 lei


Moody Nature

Trendul se naste din constructivism, caruia i se adauga tonalitati de rock’n’roll. Rosul de rockstar si formele in culori contrastante sunt dispersate si asimetrice. Sofisticat, dar cu o inclinatie inspre brutal.


499

399

349449

299

169


Call of the Wild

Niciun munte nu e prea inalt pentru curajosul calator de lume noua (si nici un toc de asemenea). Adeptii stilului, ghidati de Steaua Nordului, sunt protejati in tricoturi groase si blanuri. Pantofii si accesoriile din piele matuita si de culoarea alamei dezvaluie caracterul calatorului ce aduna atat rugina, dar si pietre semi-pretioase, din calatoriile lui zilnice.


399 lei

199 lei

599 lei449 lei

169 lei

199 lei


Boys will be Men

Aldo le propune barbatilor ca, atunci cand isi inchid nasturii la costum, sa isi dezlege sireturile la oxforzi. In spiritul toamnei, propunerile de sezon sunt din piele stratificata, numai buna pentru mers pe motor. Se accesorizeaza cu un strop de casmir, tricouri si tweed. Se poarta impreuna cu un rucsac ca si cum ar fi o servieta, pentru ca indiferent daca te cateri pe scara corporatiei sau pe cel mai inalt munte, trebuie sa fii pregatit pentru atins inaltimi.


199 lei

299 lei

399 lei449 lei

299 lei

299 lei


Magazinele ALDO in Romania
Bucuresti: Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Sun Plaza
Cluj Napoca: Polus Center

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!