Coafurile îndrăzneţe, un must do în sezonul cald

De Diana Sorescu pe

Vedetele dictează tendinţe nu doar în materie de vestimentaţie, ci şi în hairstyling! Inspiră-te din coafurile lor deosebite şi îndrăzneşte să-ţi porţi părul aşa! Exact ca o divă!
Dacă ai în program vreun eveniment somptuos precum balul de absolvire, vreo petrecere simandicoasă sau pur şi simplu vrei să arăţi trăznet în club, renunţă la clasicul păr întins cu placa sau buclat!

Adoptă coafuri mai îndrăzneţe, altfel, care să te transforme pe dată în punct de atracţie, iar toată lumea să graviteze în jurul tău, de admiraţie.

Chiar dacă pare extrem de elaborat, look-ul adoptat de Nicole nu este chiar atât de greu de obţinut. Tot ce trebuie să faci este să îţi răsuceşti două şuviţe din faţă şi astfel să creezi efectul de corniţe.

Şi Kim Kardashian are o coafură specială, cu uşor iz retro. Ea şi-a prins tot părul într-o parte, într-un coc spiralat, pe care l-a fixat cu multe agrafe şi cu produse de styling de susţinere.

Dacă vrei o coafură a la Kelly Osbourne sau Gwen Stefani, atunci trebuie să apelezi la ajutorului unui hairstylist. Codiţele spic, de amazoană şi fundiţa executată din păr nu sunt atât de uşor de realizat de una singură, însă efortul de a merge la salon va fi răsplătit din belşug!

E clar că haioasa Kelly s-a inspirat de la Lady Gaga atunci când a ales această coafură nonconformistă, aşa că tu de ce n-ai face la fel!

O femeie cu atitudine aşa cum eşti tu o să ştie să poarte cu stil aceste coafuri speciale.

Coafurile îndrăzneţe, un must do în sezonul cald

Tu ce coafură ai adopta? Care îţi place cel mai mult?

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro