Coafuri cu împletituri, ideale pentru zilele caniculare

De Diana Sorescu, pe

Căldura a început să ne toropească, iar părul deprins devine încet, încet, o corvoadă. Iată 4 stiluri chic, cu împletituri, de a-ţi prinde cosiţele! Vedetele le poartă deseori!

Coafuri cu împletituri

Coafura lui Jennifer Lopez este impecabilă şi uşor de realizat. Prinde-ţi părul la spate şi împleteşte o coadă simplă. Rulează-o şi transform-o într-un coc, apoi răsuceşte în jurul ei o meşă împletită, în aceeaşi nuanţă ca părul tău.

Pentru ca această coafură să fie fără cusur, lipeşte-ţi părul de cap şi fixează-l fie cu gel, fie cu spray profi.

Nicky Hilton se poate lăuda cu o coafură complexă, dar simplu de executat, asta dacă mai ai prin preajmă şi o pereche de mâini dibace! Pe laterale, fă-ţi două codiţe spic, pe care încorporează-le apoi într-un coc de la baza cefei. Ia şuviţe din coc, rulează-le pe deget, dă-le cu fixativ, apoi prinde micuţele ondule cu agrafe, pentru un efect spectaculos.

Sora mai mică a actriţei Dakota Fanning pare o Heidi urbană! Ce trebuie să faci ca să ai o coafură ca a ei? Nimic mai simplu! Îţi prinzi tot părul într-o coadă laterală. Înveleşti cotorul cu o şuviţă lată, apoi iei coada, o împleteşti, şi o treci pe deasupra capului, aidoma unei coroniţe. Pe partea cealaltă o fixezi bine cu agrafe. Asta-i tot!

Jessica Szohr poartă o coadă inedită, stilizată, împletită şi răsucită în acelaşi timp, după bunul plac al stilistului. Lasă-ţi imaginaţia să zboare şi construieşte-ţi şi tu o astfel de coadă jucăuşă! Poţi să foloseşti şi panglici colorate pe care să le încorporezi în împletitură, asta dacă eşti mai îndrăzneaţă!

Coafuri cu împletituri, ideale pentru zilele caniculare

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!