Cele mai extravagante apariții de Elle Style Awards 2017

De Mădălina Manole pe
Dacă am fi crezut că nimic nu ne mai poate uimi la capitolul modă, iată că vedetele noastre ne-au demonstrat că ne înșelăm amarnic.

Prezente la Elle Style Awards 2017, celebritățile autohtone au epatat, însă câteva dintre ele au reușit să fie apariții de-a dreptul surprinzătoare.

Antonia, pe jumătate goală

Pe podium urcă, fără îndoială, îndrăzneața Antonia care a făcut deliciul privitorilor cu ținuta sa neagră care-i lăsa la vedere…aproape jumătate din siluetă.

Antonia

Adelina Pestrițu, look auriu

Cu toate că a adoptat o ținută cuminte, Adelina Pestrițu urcă în topul aparițiilor extravagante grație schimbării de look care, ce-i drept, ne-a cam șocat, dar într-un mod plăcut. Fosta prezentatoare TV s-a pregătit pentru eveniment pictându-și părul în auriu. Cu toate că este adepta schimbărilor la capitolul coafură, putem afirma sus și tare ca acest look a fost remarcabil.

Adelina-Pestritu

Bogdan Vlădău, grizonat

Dacă ne-am obișnuit cu Bogdan Vlădău șaten, ei bine iată că modelul a reușit să ne surprindă cu un look grizonat. Nu, nu a îmbătrânit brusc, insă putem afirma că are toate șansele să ajungă un bunic sexy.

Bogdan Vlădău

Citește și – Cum s-au îmbrăcat vedetele la Elle Style Awards 2017

Citește și – Ce știri în exclusivitate ar scrie vedetele despre viața lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă