Ce haine și accesorii merită să cumperi în această vară

De Adina Radu, pe

Vara înseamnă haine confortabile, dar asta nu înseamnă că e nevoie să renunțăm la factorul șic al ținutelor noastre. Ca să nu atentezi la bugetul dedicat concediului, îți dezvălui în ce merită să investești în această vară.

Pălaria de soare

O pălărie care te apără de razele fierbinți ale soarelui și care poate fi asortată la rochia ta de vară preferată este un accesoriu ce nu trebuie să-ți lipsească din garderoba de vară. Încearcă să găsești un model clasic, ce se potrivește cât mai multor haine din dulapul tău.

Rochia vaporoasă

Rochia de vară pe care o îmbraci în 2 secunde este cea mai confortabilă piesă din dulapul tău (imediat după pijamale). O vară călduroasă și o rochie vaporoasă fac casă bună. Investește într-o rochie vaporoasă și o să-mi mulțumești mai târziu.

Ochelarii de soare

Ochii tăi au nevoie de protecție vara. Poți îmbina protecția solară cu factorul șic și poți alege o pereche de ochelari potrivită personalității tale. Alege cu grijă perechea de ochelari și vei face cea mai bună investiție în sănătate, dar și în look-ul tău de vară.

Haine de in

Inul este materialul în care te vei simți cel mai bine, este aidoma pielii tale. Pur și simplu este magic. Faptul că este materialul care se șifonează cel mai repede nu e chiar așa un neajuns.

Sandale

Când mă refer la sandale nu mă refer la flip flops sau sandalele acelea cu talpa la fel de subțire ca foaia de hârtie. Ai nevoie de sandalele care îți protejează picioarele, dar arată și bine. O pereche de sandale confortabilă și elegantă nu e chiar așa de greu de găsit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!