Bijuterii pe alese la Târgul Autor

De Andra Pecingina pe

Cea de a doua ediţie a târgului de bijuterie contemporană de designer AUTOR, a avut loc în această lună în spaţiul generos al Institutului Francez. Târgul vine să continue tradiţia instaurată de …
…  expoziţia de bijuterie de designer Extins. Evenimentul, găzduit de Institutul Francez , ne-a adus mai aproape de bijuteria de autor, datorită cadrului cald în care designerii întâlnesc publicul amator.

Creatorii de bijuterie contemporană prezenţi la expoziţia cu vânzare au fost Ana Alexe, Angi Apostol, Elena Crişan, Roxana Davidescu, Jennifer Delplanque, Raluca Dracea, Maria Filipescu, Adriana Goilav, Agnes Keszeg, Andra Lupu, Alexandru Lupu, Ioana Matei, Izabella Petruţ, Oana Pop, Dana Ştefănoiu, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Ana Wagner, Mihaela Zvîncă, şi brandurile Acarete, Choose a concept, Freevole şi Radha.

Fiecare designer  a venit pregătit cu o instalaţie care să pună în evidenţă colecţia proprie de bijuterie contemporană. Păpuşile create de Agnes Keszeg se odihneau în căsuţe frumos tapetate, creaţiile Anei Wagner din ceramică se remarcau frumos pe un fond de catifea neagră, instalaţia Izabelei  Petruţ era reprezentată de cuburi din lemn interpose ca soclu şi bijuteriile Ioanei Matei, o adevărată revelaţie, au fost parte din atmosfera unui colţ cu masă veche plină de porţelanuri şi dantelă.

În cadrul celei de-a doua ediţii AUTOR, o surpriză plăcută a fost prezenţa unui pictor talentat, al cărui rol a fost să realizeze portretele oaspeţilor, amintind de atmosfera vestitului cartier parizian Montmartre.

Printre oaspeţii acestei ediţii s-au numărat şi Amalia Enache, Bogdana Voican, actriţa Maria Popistaşu şi fotograful Cornel Lazia.

Fotografii: Dan Pierşinaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro