Aventura „Indiana Jones” continua pe DVD

De Unica.ro, pe

Cui ii era dor de aventurile lui Indiana Jones nu mai are mult de asteptat, caci, iata, cele mai …
Aventura "Indiana Jones" continua pe DVDCui ii era dor de aventurile lui Indiana Jones nu mai are mult de asteptat, caci, iata, cele mai cunoscute productii cu Harrison Ford – „Indiana Jones si Cautatorii Arcei Pierdute”, „Templul Blestemat”, „Ultima Cruciada” si „Regatul Craniului de Cristal” – sunt disponibile pe DVD in formatie completa, la o calitate video si audio imbunatatita.

Regizate de Steven Spielberg dupa scenarii de George Lucas, caruia ii datoram si „Razboiul Stelelor”, cele 4 filme de aventuri in stil Indy ne ofera de 4 ori mai multe motive sa ni le adaugam la colectie. Sa inceapa aventura!

Povestea de succes „Indiana Jones” incepe in 1981, cand pe marile ecrane se lanseaza „Indiana Jones si Cautatorii Arcei Pierdute”, primul dintre filmele ce aveau sa devina cea mai populara productie de aventuri din istoria cinematografiei. La cererea guvernului SUA, profesorul de istorie si arheologie Dr. Henry Walton Jones Jr., zis „Indiana Jones” sau „Indy” (Harrison Ford), porneste, in 1936, intr-o expeditie fara precedent pe continentul sud-american. Misiunea: sa gaseasca Arca legendara a Legamantului, Sfantul Chivot cu legile sfinte transmise de Dumnezeu lui Moise pe Muntele Sinai, despre care se spune ca ar detine o energie extraordinara. Nazistii sunt, insa, si ei pe urmele Arcei Pierdute, sperand ca aceasta le va face armata invincibila. Dar misiunea n-ar fi atat de dificila daca Indy n-ar trebui sa se apere la tot pasul de nenumarate primejdii: capcane, otravuri, serpi veninosi si amici tradatori. Din Nepal pana in Cairo, jungla amazoniana si o baza secreta de submarine, Indy si fosta sa iubita, Marion Ravenwood (Karen Allen), cerceteaza, indiciu cu indiciu, posibila locatie a Arcei. De partea cui va fi, insa, in final, puterea Chivotului, odata gasit? Vom vedea urmarind „Indiana Jones si Cautatorii Arcei Pierdute”, disponibil acum pe DVD la o calitate tehnica superioara, cu 5.1 Dolby Digital surround sound. Un film distins cu patru premii Oscar.

Aventura continua in 1984, cu „Indiana Jones si Templul Blestemat”. Temerar pana in maduva oaselor, Indy ne face martorii noilor sale peripetii din India. Cu secvente de actiune la inaltimi ametitoare deasupra Himalayei, urmariri pline de suspans cu un vagonet de mina, intorsaturi de situatie si o evadare din catacombe care ne da fiori, „Indiana Jones si Templul Blestemat” contine toate ingredientele necesare pentru a ne creste adrenalina, fiind chiar premiat cu un Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale.

Cea mai recenta isprava a lui Indy o putem urmari in productia „Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal” (2008), culme a aventurii pe muchie de cutit, in care aventurierul se trezeste implicat fara voie, in plin Razboi Rece, intr-o cursa pe viata si pe moarte cu agentii sovietici condusi de colonelul Irina Spalko (Cate Blanchett). Nominalizat la premiile BAFTA pentru efectele speciale senzationale, „Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal” este disponibil acum pe DVD, impreuna cu bonusurile „Renasterea unei Legende” si „Pre-Productia”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!