Poartă cu stil combinaţia de alb cu negru!

De Diana Sorescu pe

Combinaţia de alb şi negru este clasică, dar infailibilă şi extrem de elegantă. Iată patru idei de asortare, inspirate de divele de la Hollywood.

Blake Lively şi Tyra Banks

Iată un look smart chic, bicolor, construit pe eleganţa conferită de combinaţia alb şi negru.

Blake poartă o cămaşă albă, cu croi masculin, top negru, sacou lung, plus o pereche de colanţi negri, perforaţi, din piele şi botine negre. Ansamblul este unul sexy, uşor androgin, pe care multe dintre voi îl pot aborda.

Tyra Banks a mizat pe o piesă vedetă în 2011: o salopetă vaporoasă, animal print, evident alb cu negru. Sacoul cu umeri structurali şi revere satinate întregeşte look-ul, iar sandalele se potrivesc de minune!

Kim Kardashian

Kim este sexy cu rochiţa alb şi negru, animal print stilizat, plus colanţi maţi, botine din piele întoarsă şi centură masivă, lăcuită. Un look numai bun de încercat!

Nicole Richie

O ţinută lejeră, proaspăt, foarte trendy, compusă dintr-o fustă neagră scurtă, tricou  alb,semitransparent, oversized, plus top, botine scurte, căciulă, geantă şi ochelari de soare, toate negre.

Detaliile aurii regăsite în brăţări şi bareta genţii adus un strop de preţiozitate ansamblului vestimentar. Nota 10 şi pentru rujul roşu!

Poartă cu stil combinaţia de alb cu negru!

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro