Angela Gheorghiu, superbă în rochii Cătălin Botezatu. Vezi pozele!

De Unica.ro, pe

Angela Gheorghiu a cultivat din nou relaţia specială pe care o are cu Cătălin Botezatu, iar, pentru cea mai nouă şedinţă foto realizată, a îmbrăcat două ţinute create de cunoscutul designer. Rochiile elegante i-au evidenţiat artistei silueta impecabilă şi au completat în mod sublim graţia şi caracterul său puternic.
Pentru noul pictorial, Angela Gheorghiu a ales o rochie neagră din mătase naturală, cu trenă şi inserţie de dantelă în zona taliei, croială care i-a accentuat în mod plăcut linia trupului.
La fel s-a întâmplat şi în cazul celei de-a doua ţinute, o rochie nude din mătase cu aplicaţii de paiete, croială tip sirenă, fără umeri, care a plasat-o pe îndrăgita artistă într-o ipostază extrem de feminină.
Pentru acest cadru, artista şi-a prins părul pentru a pune în evidenţă şi mai bine linia gâtului şi a umerilor, precum şi superbii cercei cu diamante.
Nu este pentru prima dată când renumita soprană colaborează cu designerul Cătălin Botezatu. Atunci când soseşte în România, artista vizitează frecvent cu atelierul acestuia din Bucureşti, unde i-au fost create ţinute pentru cele mai importante apariţii publice.
angela gheorghiu
Astfel se face că Angela Gheoghiu a îmbrăcat ţinute Cătălin Botezatu la Paris, în Las Vegas, Moscova, India, Namibia, Milano, Madrid.
La Washington, spre exemplu, a cântat în faţa preşedintelui Obama în rochie Cătălin Botezatu, apoi a urcat pe scenă pentru opera “Carmen”, a cântat la Balul Operei din Viena tot într-o rochii realizate de designerul român, pentru ca, la mii de kilometri distanţă, să procedeze similar în faţa împăratului Japoniei. 
Renumita soprană se declară fidelă relaţiei cu designerul român şi de multe ori s-a întâmplat să îi prefere creaţiile în detrimentul unora realizate de mari case de modă internaţionale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!