Accidente de stil în lumea vedetelor

De Andra Pecingina, pe

Am mai descoperit exemple neplăcute de ţinute la indigo printre vedete, semn clar aceste femei celebre sau stiliştii lor apelează la aceiaşi designeri pentru evenimentele mondene.
Uneori se întâmplă ca două vedete să poarte la acelaşi eveniment aceeaşi rochie.

Diane Kruger şi Barbara Meier, semifinalista concursului Germany’s Next Top Model au ales aceeaşi creaţie Valentino pentru seara premiilor „Golden Kamera” în Berlin.

Diane Kruger a purtat creaţia Valentino cu o jachetă din blană Isabel Marant pe care a păstrat-o pe covorul roşu pentru a exista totuşi o diferenţă între ţinuta ei şi cea a Barbarei Meier.

Altfel de accidente neplăcute apar atunci când o vedetă alege o rochie deja purtată chiar de creatoarea ei.Accidente de stil în lumea vedetelor Donatella Versace a purtat o rochie din propria colecţie la Gala Muzeului Whitney în septembrie 2009. Cu aproape cinci luni înainte ca artista Christina Aguilera să o afişeze pe covorul roşu la premiile Golden Globes 2010.
Accidente de stil în lumea vedetelor
Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul rochiei „Giral” din colecţia Victoria Beckham. Victoria Beckham a purtat prima la filmările pentru „American Idol” rochia violet fără bretele, fiind urmată de cântăreaţa galeză Katherine Jenkins, Drew Barrymore şi Kelly Ripa.
Accidente de stil în lumea vedetelor
Vezi cum arată Beyonce şi Olga Kurylenko în aceeaşi rochie Elie Saab, alte exemple de vedete la indigo, dar şi cum arată Angelina Jolie şi Jennifer Aniston în acelaşi tip de rochie decupată Versace!


Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!