Accesorii la modă în primavara-vara 2017

De Claudia Grigore pe
Gata cu minimalismul în modă! Accesorii la modă în 2017 - ies în evidență și nu se uită prea ușor. În aceasta primavară-vară se poartă tot ce este mare, îndrăzneț și nerușinat.

Accesorii la modă 2017

Pălăriile giantice din paie, gențile imense, bentițele excentrice vor fi accesorii la modă în vara 2017. Bijuteriile suprapuse, curelele roșii (Balenciaga), pandativele uriașe (Prada) sunt accesorii la modă în primavara 2017.

Ce se poartă în 2017 în materie de accesorii

  • Chokerele

chokere

Anii 90 sunt aici și nu vor să plece când vine vorba de chokere. Christian Dior propune chockere fragile, Damir Boma le vrea în stil BDSM și Dsquared 2 recomandă chokere bizare.

  • Cerceii nepereche

cercei-nepereche

Accesoriile la modă în 2017 în materie de bijuterii sunt cerceii diferiți, nepereche. E timpul să lăsăm simetriile la o parte, să ne bucurăm de frumusețea asimetriei.

Alexander McQueen, Marni, JW Anderson sunt responsabili pentru acest trend pe catwalk.

  • Cercei singuratici

cercei-singuratici

O bijuterie în care să investești în sezonul primavara-vara 2017 este cercelul singuratic. Versace, Mary Kantrantzou arată că un singur cercel, cât mai mare, cât mai îndrăzneț este tot ce ai nevoie în materie de accesorii în primavara-vara 2017.

  • Pandative uriașe

pandative-uriase

Dacă vrei să ieși în evidență în sezonul primavară-vară 2017 trebuie să accepți și să îmbrățișezi trendul pandativelor mari și ciudate. Mulberry, Loewe, Hermes sunt casele de modă responsabile pentru acest trend.

  • O mie de brățări

o-mie-de-bratari

În acest sezon trebuie să porți cât mai multe brățări, sunt accesorii la modă în 2017. Brățări metalice, brățări aurii, brățări zgomotoase, brățări de piele, brățări punk etc sunt propunerea caselor de modă  de la Alexander McQueen, Alexander Vauthier sau Andrew Gn.

  • Brățările pentru picior

bratari-de-picior

Sezonul primavara-vara 2017 readuce în primul plan accesoriile boeme. Brățările de picior au ieșit în evidență în colecțiile Galioano, Fenty, Rodarte sau Lavin.

  • Curelele corset

curele-corset

Curelele corset erau folosite mai demult pentru a evidenția talia. În acest sezon, le poți purta peste cămăși, peste tricouri sau peste rochii. Le-am văzut în colecțiile Isabel Marant, Loewe sau Balmain.

Sursa foto Hepta

Citește și Trucuri vestimentare pentru o apariție rafinată când afară e ger. 5 accesorii salvatoare

Citește și Culoarea anului 2017 este Greenery – ce haine și accesorii greenery alegem

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro