8 trucuri de supraviețuire la festival în această vară

De Unica.ro, pe

Începe sezonul festivalurilor, adică muzică bună, mâncare delicioasă, outfit-uri care îți fură ochii, aglomerație, relaxare și zile întregi dedicate refrenelor trupelor preferate. Dacă și tu te pregătești pentru festivalurile din această perioadă caldă a anului, am strâns câteva dintre cele mai utile recomandări de respectat atunci când vei da peste mulțime, agitație și cozi uriașe. Să-i spunem un ghid destul de cuprinzător care să te ajute să-ți satisfaci spiritul de aventură și distracție din acest an.

8 trucuri de supraviețuire la festival în această vară:

  1. Cizmele de festival

Știm foarte bine ce înseamnă ploile de vară. Gazonul se transformă într-o mică mlaștină, iar cei care au venit complet nepregătiți vor avea de suferit. Nu lăsa o ploaie de vară să îți strice experiența unui festival și poartă mereu o pereche de cizme de cauciuc cu care poți sta liniștită până la ultimul bis, indiferent de condiții. Te vei bucura de muzică și prieteni fără să numeri orele până vei pleca acasă.

  1. Accesoriul care îți va fi cel mai bun prieten

Cu o mână pe telefonul care înregistrează fiecare secundă din piesele tale preferate și cealaltă pe o băutură răcoritoare, e foarte important să ai la tine un accesoriu care te va ajuta să ții totul organizat, într-un singur loc, fără să simți că te-ai încărcat prea tare. O geanta de umar pentru festival îți va fi cel mai bun prieten în orele de distracție din acest sezon călduros din an.

  1. O pătură

Ce poate fi mai relaxant decât câteva ore de muzică, prieteni, mâncare bună, la iarbă verde? O pătură sau un yoga mat, după preferință, poate fi alegerea potrivită pentru a petrece în mediul perfect la festival.

  1. Ochelarii

Și pentru că niciun festival nu începe odată cu apusul soarelui, bucură-te de cele mai plăcute ore de vară, soare și căldură, exact cu ai face-o și în vacanță. Din accesoriile tale de festival nu trebuie să lipsească o pereche de ochelari perfecți pentru stilul tău. Până la urmă, și studiile spun că ochelarii de soare te fac mai atractivă în fața celorlalți. Caută perechea perfectă de ochelari de soare de la Answear și bucură-te de zilele de distracție din această perioadă caldă și relaxantă a anului.

  1. Bateria externă

Știi că vei sta mereu cu camera foto a telefonului pornită ca să-ți prinzi artiștii preferați, cu aplicațiile de mesagerie active pentru a fi mereu în contact cu prietenii din jurul tău, dar și cu aplicațiile de Facebook și Instagram în refresh permanent pentru a fi conectată mereu. Tocmai din acest motiv o baterie externă trebuie să facă parte din arsenalul tău de festival, ca să te bucuri de aceste lucruri până ajungi acasă.

  1. O pelerină de ploaie

Nu mai căuta adăpost în caz de ploaie. Rămâi în primul rând și bucură-te de fiecare piesă preferată cu o pelerină care te va proteja complet. Nu îți va ocupa mult spațiu în geanta de umăr și va fi de mare folos.

  1. O pălărie chic

În primul rând îți va asigura un look spectaculos, dar te va ajuta și să eviți soarele puternic și temperaturile ridicate, care pot avea efecte nedorite în zilele de vară.

  1. Micile detalii care îți vor face experiența mai plăcută

Nu vrem să pară că pregătirea pentru un festival seamănă cu cea pentru o călătorie, dar unele lucruri chiar sunt necesare. Profită de spațiul pe care geanta de umăr ți-l oferă și ia-ți cu tine șervețele, un gloss pentru buze, un deodorant și elastice de păr, pentru un refresh rapid.

Care sunt lucrurile de care tu nu te poți lipsi când te pregătești de un festival?

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Kseniia Perminova

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!