8 modele trendy de flip flops pentru vara aceasta

De Diana Sorescu, pe

Îi purtăm la piscină, pe plajă la mare, dar şi prin oraş. Sunt uşori, cool şi deloc scumpi! Vorbim despre simpaticii flip flops, sau mai pe româneşte, şlapi. Iată 8 modele cool!

Flip Flops

Merg purtaţi cu o pereche de jeanşi scurţi şi un tricou maxi, cu o rochie până în pământ, sau asortaţi chic la o salopetă vaporoasă.

Şlapii sunt cea mai comodă variantă în zilele toride de vară şi minunat e că îi poţi purta şi la serviciu sau şcoală, asta daca nu îţi impune cineva să te îmbraci office!

Vara aceasta rămân pe val cei simpli, gumaţi, dar în culori electrice. Ba mai mult, imprimeul cocktail de nuanţe vibrante e în vogă! Frumoase sunt modelele de flip flops cu fructe, fundiţe sau floricele sau motive acvatice.

De asemenea, dacă şlapii simpli ţi se par prea comuni, poţi să mergi pe varianta celor cu platformă sau celor cu baretă şi accesoriu între degete. Vedetele poartă aşa ceva chiar şi la evenimente de covor roşu!

Alte modele speciale sunt cele încrustate cu pietre colorate, şlapii animal print cu talpă de plută sau cei cu imprimeu de piton, în nuanţe îndrăzneţe.

Ţie care îţi plac?

8 modele trendy de flip flops pentru vara aceasta

Recomandări:

1.    Flip Flops Puma Alize,  61.99 ron, de pe originals.ro2.    Flip Flops Colors of California. 31.20 ron
3.    Flip Flops Kappa, 79.90 ron, de pe fashionup.ro4.    Flip Flops Ed Hardy, 149 ron
5.    Flop Flops Melissa, 215 ron
6.    Şlapi cu pietre, 69.90, de pe bonprix.ro7.    Şlapi animal print, 47.90 ron
8.    Şlapi piton print, 59.50 ron

Foto: Shutterstock, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!