5 greșeli de stil care pun bărbații pe fugă

De Consuela Stratulat, pe

Betsey Johnson a spus odată că femeile nu se îmbracă pentru bărbați, ci pentru alte femei. „Dacă s-ar îmbrăca pentru ei, ar trebui să umble dezbrăcate”, spunea celebrul designer, însă se pare că bărbații nu sunt atrași de doamnele și domnișoarele care arată prea multă piele. Află 5 greșeli de stil care pun bărbații pe fugă.
Aplici prea mult machiaj. Poate nu te-ai gândit, însă bărbații sunt mai atrași de femeile care au un look natural. Un pic de blush și un rimel ar trebui să fie de ajuns, așa că renunță la fardul colorat de pleoape, care se vede de la colțul străzii. Prea multe culori aplicate pe fața ta l-ar putea face să te asocieze cu un clovn, în loc de un top-model, cum probabil te-ai aștepta. În plus, nimic nu este mai neplăcut pentru ei decât să te vadă dimineața cu machiajul întins pe față, după o noapte fierbinte.

Decoletul adânc

Bărbații sunt fermecați de sâni, dar nu înseamnă că trebuie să îi lași pe afară. În plus, nu au atenție distributivă, iar decolteul adânc le va distrage atenția și nimic din ce vei spune nu va mai conta. Poți să le spui și teoria relativității, pentru ei, vei fi doar o femeie ușoară, pe care o pot lua acasă peste noapte.
Bărbații vor să descopere, așa că dă-le doar un indiciu despre ce se află acolo.

Fustele prea scurte sau pantofii de vampă

Eleganța este extrem de atrăgătoare la o femeie, iar o fustă prea scurtă ori o pereche de pantofi de femeie ușoară îi va face să se gândească că ești stripperiță.Bărbații vor să fie provocați, iar o femeie care pare ușor de agățat nu le va stârni deloc interesul.

Obsesia pentru o celebritate

Bărbaților nu le plac femeile care se îmbracă sau se coafează precum vedeta lor preferată. În mintea lor, ea este o persoană cu probleme, care imită stilul altcuiva și nu are propria personalitate. Poți, în schimb, să te inspiri de la celebrități și să îți pui amprenta pe fiecare ținută. Astfel vei reuși să le stârnești atenția.

Accesoriile prea mari sau prea sclipitoare

Bărbații nu suportă accesoriile prea mari sau prea sclipitoare. În plus, fiți atente când și unde le purtați. Dacă vă puneți perle la o plimbare prin pădure, veți deveni fata care a purtat perle printre copaci. Nu este tocmai romantic!
În general, bărbații preferă ținutele simple, care nu atrag atenția și care te fac să pari cât mai naturală. Nu lăsa niciodată să se vadă cât timp ai petrecut pentru a fi gata.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!