Maia Morgenstern, despre visurile copilăriei: „Voiam foarte tare să fiu casnică“

De Mădălina Manole pe 12 septembrie 2018
Maia Morgenstern a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre copilăria sa. Marea doamnă a cinematografiei românești a atins, totodată, un subiect mai sensibil, și anume iubirea.

Maia Morgenstern, în vârstă de 56 de ani, este o prezență fermecătoare și o actriță extrem de talentată care ne uimește de fiecare dată cu emoția pe care reușește să o transmită atât pe scenă, cât și pe micile ecrane. Ei bine, cu toate că a ajuns inclusiv  la Hollywood, iată că visul Maiei nu a fost dintotdeauna actoria: „Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România. Mi-ar fi plăcut să fiu balerină. Dar părinții nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistență“, – a dezvăluit Maia Morgenstern în cadrul interviului de la „CulTOUR“ de la Happy Channel.

Maia Morgenstern

Dramatismul vocii și emoția din priviri ating cote înalte când Maia Morgenstern vorbește despre iubire: „Ce e iubirea? I-ai împrumutat privirea. Probabil că asta este o formă, o explicație a iubirii. Acea comunicare, la nivel verbal, nonverbal. Este un soi de compatibilitate totală, de comunicare perfectă, ce poate ține mai mult sau mai puțin” – a mărturisit actrița pentru sursa citată.

Maia Morgenstern a fost căsătorită de două ori, însă de fiecare dată s-a ajuns la divorț. Timp de 15 ani a fost soția lui Claudiu Istodor, împreună cu care are un băiat, pe Tudor Aaron, iar timp de 14 ani, până în 2015, a fost măritată cu Dumitru Băltățeanu, de profesie neurochirurg.

Citește și – Amintiri cu Jean Constantin. Actorul a făcut infarct în cimitir din cauza unei glume sinistre

Citește și – Draga Olteanu Matei a slăbit enorm. Actrița este de nerecunoscut

Sursă foto: Facebook

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton