Ileana Ciuculete era desfigurată de boală. De ce n-a putut fi salvată?

Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 59 de ani din cauza unei boli grave. Medicii spun că vedeta de muzică populară era desfigurată din cauza bolii și că artista a ajuns mult prea târziu la spital.

Cântăreața de muzică populară, Ileana Ciuculete era diagnosticată cu hepatita C, o boală infecțioasă care afectează ficatul. Boala este considerată un ucigaș tăcut pentru că, de cele mai multe ori nu dă simptome.

Ileana Ciuculete nu a putut fi salvată pentru că se afla în ultima fază a bolii. Medicii nu au putut administra nici măcar tratamentul clasic cu interferon pentru că boala avansase prea mult. Artista avea deja ciroză hepatică atunci când a ajuns la spital. Așadar, în șase zile de la diagnostic, artista și-a pierdut viața.

Cornelia Ionescu, jurnalist Wowbiz a declarat că: “În ultima perioada nu mai putea să iasă din casă, se simțea mereu rău și era desfigurată. Oamenii din spital spun că arăta foarte rău. […] Nu mai putea să mănânce, slăbise foarte mult, era transfigurată. S-a pus problema unui transplant, însă organismul ei n-ar fi putut suporta o intervenție chirugicală.”

Sursa foto Libertatea.ro

Citește și Scandal infernal în familia Ilenei Ciuculete! Soţul ei o acuză pe prezentatoarea Ioana Maria Moldovan!

Citește și E mare tragedie! Soţul Ilenei Ciuculete…

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: