Idei de cadouri de Crăciun pe care le poți face oricui

De Unica.ro pe 07 decembrie 2017
Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și începe febra cadourilor. Probabil că deja te-ai întrebat, chiar de mai multe ori, ce poți cumpăra celor dragi ție, pentru a pune sub brad un zâmbet pentru fiecare.

Nu-ți face griji, toți trecem prin această experiență în prag de Crăciun și toți simțim stresul pentru că avem impresia că nimic din rafturi nu ne face cu ochiul. Ba mai mult, tuturor ne e teamă că ce vom cumpăra nu va fi pe placul celor care vor deschide cutiile sau pungile de cadouri. Tocmai de aceea, am zis să îți venim în ajutor și să îți facem câteva recomandări de daruri care s-ar potrivi oricui, indiferent de relația pe care o ai cu acea persoană sau vârsta acesteia. Ce poți cumpăra, atunci când ești lipsit de inspirație?

Un gadget util

Atunci când nu ai nicio idee despre cum ai putea să o scoți la capăt cu un cadou pentru cineva pretențios, mergi la sigur, aruncându-ți un ochi la ofertele de telefoane mobile. Și nu trebuie neapărat să alegi un brand vestit, ci poți miza pe cele cu o specificație asemănătoare, dar cu un nume nu la fel de cunoscut, cum ar fi, de exemplu, ZTE. Poate concura oricând cu firmele celebre, dar îl poți găsi la un preț mult mai mic. Astfel, faci și o economie și un om drag fericit, pentru că, să fim serioși, cine nu s-ar bucura când primește un telefon nou-nouț, cu o capacitate mai mare decât cel pe care îl folosește deja.

Un produs sănătos

Toată lumea s-ar bucura să primească sub formă de cadou un produs nutritiv, care să le revigoreze trupul și să le îmbunătățească funcția metabolică. Mai ales când vine vorba despre un borcan de miere de Manuka, o adevărată revelație în lumea sănătății, pentru că este cel mai bun antibiotic natural descoperit vreodată, dar și un produs care înfrumusețează pielea. Indiferent de vârstă, ocupație sau sex, oricine își poate întări imunitatea cu o singură linguriță de miere de Manuka pe zi, luată dimineața, pe stomacul gol. Poate nu ar fi rău să îți faci chiar singur un astfel de cadou, pentru ca sănătatea ta să fie una de fier.

O sursă de relaxare

O cană de ceai băută în compania potrivită poate face minuni, atunci când vine vorba de reducerea nivelului de stres. Toată lumea ar trebui să se bucure de acest dar din partea naturii, mai cu seamă cei care sunt solicitați la locul de muncă, pentru că hidratarea corpului înseamnă eliminarea mai rapidă a toxinelor din organism. Dacă ai vreo cunoștință care muncește din greu, oferă-i un ceainic, pe care să și-l facă cel mai bun prieten. Plantele și fructele aruncate în apa fierbinte îl vor ajuta să se destindă mai ușor și îți va mulțumi curând pentru gestul pe care l-ai făcut pentru el.

Te poți transforma în Moș Crăciun pentru o zi și îi poți face fericiți pe cei din jurul tău, chiar dacă nu te pricepi la făcut cadouri. Mai mult decât atât, bucură-te că ai la dispoziție atâtea variante de magazine online de unde poți comanda darurile, fără să trebuiască să te înghesuiești în malluri. Spor la cumpărături!

Dovada clară că Iulia Vântur și Salman Khan au o relație apropiată

Dovada clară că Iulia Vântur și Salman Khan au o relație apropiată