Cum să te vopseşti perfect acasă. Sfaturi de la Laurent Tourette

De Revista Unica pe

Vrei o schimbare pentru părul tău, însă nu ceva radical? Uite cum să te vopseşti singură acasă. Laurent Tourette îţi dă cele mai bune sfaturi.
Nu uita că…
…nimeni nu s-a născut priceput în coloratul părului acasă. Laurent Tourette îţi dezvăluie trucurile sale de top.

1. Când ai depăşit timpul de pe etichetă, părul devine sensibil şi predispus să se rupă de la rădăcină. Cel mai bine este să îi dai o pauză de refacere şi la următoarele vopsiri să alegi produse semipermanente, care reîmprospătează culoarea şi nu deshidratează deloc părul.

2. Ţine culoarea la distanţă de pielea ta, prin aplicarea unei creme pe bază de ulei sau chiar a unui ulei pe faţă, înainte de colorare. Dacă te-ai pătat, tamponează pielea imediat cu apă rece, pulverizează fixativ, apoi spală şi usucă locul în mod normal.

3. Petele arată adorabil pe căţei, însă pe păr nu-s deloc flatante. Pentru a asigura o acoperire completă, trasează o cărare de la frunte la ceafă şi una între urechi. Începând de la frunte, aplică nuanţa dorită, luând şuviţe pe orizontală din fiecare cvadrant de păr.

4. Se întâmplă să te usture scalpul dacă ai părul proaspăt spălat? Nu mai face asta data viitoare. Uleiurile naturale acţionează ca un tampon împotriva vopselei de păr. Şi nu te îngrijora – culoarea e destul de puternică pentru a penetra produsele de styling!

5. Culoare neuniformă? Respectă instrucţiunile. Dacă pe cutie spune să aştepţi 20 de minute, nu sta mai mult pentru că vârfurile vor ieşi cu două tonuri mai închise, pentru că sunt mai poroase.
Vezi în paginile următoare idei pentru un look nou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4