(P) Șamponul uscat, produsul care nu ar trebui să-ți lipsească din geantă pe timpul verii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 iunie 2017, 12:46
Probabil că ai observat și tu că vara trebuie să-ți speli părul mult mai des. Din cauza temperaturilor ridicate, care duc la transpirația scalpului, părul are tendința de a se îngrășa mult mai repede. Dar ce poți face atunci când pur și simplu nu ai timp să-ți speli părul, într-o zi?...

La fel ca multe alte femei, probabil că te gândești deja la o coafură rapidă, cum ar fi un coc, care să-ți ascundă cât mai mult părul și să nu trădeze faptul că ai sărit peste o spălare. Da, poate fi și asta o soluție, dar dacă vrei să-ți coafezi părul exact așa cum îți place, fără compromisuri, noi îți sugerăm să apelezi cu încredere la un șampon uscat.

Șamponul uscat, aliatul tău în orice situație

Șamponul uscat este un produs care te ajută să obții toate beneficiile unui șampon obișnuit, într-un timp mult mai scurt, fără a-ți spăla părul. Practic, șamponul uscat este un spray care are capacitatea de a-ți reîmprospăta părul, prelungind astfel perioada dintre spălări.

Mai mult decât atât, noul șampon uscat purificator Elseve Argilă Extraordinară, de la L’Oreal Paris, reușește să și absoarbă excesul de sebum și impuritățile, datorită celor 3 argile fine pe care le are în compoziție. În plus, șamponul uscat purificator Elseve oferă părului și un plus de volum, fără să îl încarce.

Astfel, fie că ești la birou și simți nevoia de a-ți reîmprospăta părul, fie că te afli într-o criză de timp și pur și simplu nu ai când să-ți speli părul, șamponul uscat poate deveni aliatul tău în orice situație.

De acum, nu vei mai avea probleme cu părul nici la sala de sport! Știi și tu cât de îmbâcsit poate deveni părul după un antrenament intens. Folosind un șampon uscat nu numai că vei reuși să arăți foarte bine într-un timp foarte scurt, dar poți chiar să amâni spălatul părului până mai târziu, dacă între timp cunoști un tip drăguț la sala de fitness și te invită la o plimbare.

Dincolo de faptul că îți reîmprospătează rapid părul, cel mai mare avantaj al șamponului uscat este acela că se folosește super ușor și că îl poți lua cu tine oricând și oriunde… chiar și când mergi la un concert!

Descoperă întreaga gamă de produse Elseve Argilă Extraordinară

După ce vei încerca noul șampon uscat purificator Elseve, de la L’Oreal Paris, și te vei convinge de eficiența lui, poți trece la pasul următor – îngrijirea completă a părului!

Descoperă întreaga gamă de produse Elseve Argilă Extraordinară, dedicată părului normal cu tendință de îngrășare, și bucură-te de un păr mai sănătos și de o senzație de prospețime de până la 72 de ore!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro