(P) Semințele care îți fac tenul să înflorească

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 aprilie 2015, 15:59
După mai mulţi ani de cercetări, în cadrul centrului de Research & Development AVON din New York, AVON prezintă Nutra Effects, o gamă inovatoare, care are la bază ingrediente naturale, cu o putere extraordinară de regenerare: semințe de chia, semințe de rodie și semințe de streliția.

Disponibilă în patru subgame, fiecare adresând o problemă specifică, gama Nutra Effects înseamnă Hydration, Balance, Radiance și Ageless. Adecvată tenului sensibil, testată alergologic, fără parabeni, ftalați sau coloranți, noua gamă de la AVON este bazată pe complexul Active Seed, un cocktail de semințe puternice, îmbogățite cu vitamina E și provitamina B5.

Indiferent de tipul tău de ten sau de problemele cu care te confrunţi, Nutra Effects promite să-ţi redea frumuseţea tenului, în cel mai scurt timp. Iar dacă te numeri printre norocoasele care nu au probleme cu tenul, poţi încerca gama Hydration, pentru hidratare, cu extracte din seminţe de chia. Aceste seminţe minuscule au capacitatea de a regla nivelul de hidratare timp de 24 de ore, deoarece absorb de 12 ori mai multă apă decât greutatea proprie. Totodată, cele două formule, cremă de zi cu SPF 15 și gel cremă hidratant și revitalizant, sunt bogate în acizi grași esențiali omega 3, cu rol de refacere a cimentului celular, au efect antiinflamator și antioxidant, neutralizând radicalii liberi rezultați în urma poluării, răspunzători de îmbătrânirea precoce.

Anca Lungu, ambasador AVON Nutra Effects recomandă cu încredere noile produse revoluţionare – “Mi-au plăcut foarte mult ideea și știința din spatele Nutra Effects, m-au cucerit miraculoasele semințe de chia. Dacă înainte le foloseam doar în alimentație, în rutina mea au intrat acum și cele două creme din gama Hydration. Cremele sunt foarte light, intră rapid în piele și au o textură confortabilă. Mi se par cremele perfecte pentru această perioadă a anului”.

anca lungu

Şi Alexandra Ușurelu, o altă ambasadoare AVON Nutra Effects, a mărturisit că a încercat deja o parte din produse – “Am testat Radiance, crema de zi și cea de noapte. Le-am folosit cu conștiinciozitate și mi-a plăcut mult textura, dar mai ales felul în care tenul meu arată după câteva săptămâni de folosire. Este mai luminos. Cremele nu încarcă tenul, intră imediat în piele și se potrivesc tenului meu sensibil, pentru că nu am avut niciun fel de reacție negativă. Medicul dermatolog mi-a recomandat să le folosesc cel puțin șase luni, fiind o formulă care acționează asupra petelor pigmentare. Cu siguranță voi face asta, pentru că deja a intrat în obișnuiță”.

alexandra usurelu

Ioana Simian, medic dermatolog, specialist AVON, spune că “Nutra Effects este perfectă și pentru cea mai sensibilă piele, redă tenului frumusețea și, mai ales, sănătatea naturală. Formulele dezvoltate de AVON sunt pure, precum orice element al naturii și oferă astfel siguranță totală”.

 Ioana Simian

Dacă vrei să încerci şi tu noua gamă Nutra Effects de la AVON, poţi comanda produsele potrivite tenului tău de pe avon.ro. Comandă acum şi bucură-te de reducerile substanţiale!

(P) Semințele care îți fac tenul să înflorească

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!