(P) Îndrăzneşte să vibrezi cu o culoare deosebită! Vara asta trăieşti clipe de neuitat cu Schwarzkopf LIVE

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 iulie 2017, 16:53
#Collectmoments

#SKLIVEMoments

Transformă clipele din viaţa ta în momente memorabile, chiar şi atunci când ziua ta este gri, sau plictisitoare. Dă o pată de culoare şi luminează-ţi viaţa cu noua gamă de nuanţe deosebite Schwarzkopf LIVE! De la roşu aprins, până la turcoaz sau albastru electric, pastel trendy sau blond twist, ai la dispoziţie o gamă deosebită ce conferă multă strălucire părului tău.

Fii unică. Pune-ți în evidență personalitatea și stilul tău, trăiește intens momentele din viața ta și împărtășește-le cu prietenii și familia. Te încurajăm să-ți umpli fiecare zi cu clipe de fericire, emoție, iar principiul “Collect moments, not things” să fie regula numarul 1 după care te conduci.

Culorile puternice și vibrante sunt în vogă acum, mulțumită în parte și vedetelor care nu se sfiesc să strălucească și să transmită energie pozitivă! Cu gama Schwarzkopf LIVE, fetele și femeile cu personalitate, care trăiesc intens fiecare clipă, pot acum să-și exprime creativitatea și prin intermediul culorii părului. Nuanțele Pastel Apricot, Baby Blue sau Candy Cotton sunt tot atâtea opțiuni pentru a-ți exprima creativitatea fără limite! Cu Schwarzkopf LIVE vibrezi din momentul în care ieși pe ușă, iar vibrația ta se transmite tuturor celor din jur!

Mai mult decât atât, cu Schwarzkopf LIVE ai parte de cea mai tare provocare a verii! Alege să vibrezi, descoperă și îndeplinește provocările pe care ți le-am pregătit pe pagina noastră de Facebook și poți câștiga premii săptămânale pline de culoare, sau marele premiu: bilete la concertul Lady Gaga, regina necontestată a “fashion statementurilor” și a stilului curajos!
Trăiește intens cu  #SKLIVEMoments, câștigă experiențe memorabile!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!