O femeie susține că a făcut atac cerebral din cauza hair-stylist-ului ei

De Unica.ro, pe
Adele Burns, o femeie de 47 de ani, din Glasgow, Scoția, mamă a doi copii, a dat în judecată un salon de frumusețe după ce a suferit un atac cerebral, din cauza hair-stylist-ului de acolo, după cum susține ea.

Într-un interviu acordat publicației Daily Mail, femeia a povestit cum această banală vizită la salon, pentru vopsit, era să o omoare, acesta fiind și motivul pentru care a acționat firma în judecată, cerând daune de 1 milion de lire.

Pentru că hair-stylist-ul nu reușea să obțină culoarea potrivită, pe care Adele și-o dorea pentru părul ei, femeia a petrecut în salon 5 ore, timp în care angajatul în cauză i-a aplicat vopsea pe păr de mai multe ori și a spălat-o pe cap în mod repetat. Din cauza faptului că a petrecut foarte mult timp cu capul pe spate, în chiuveta specială a salonului, femeia a plecat ametiță acasă și cu o ușoară durere de cap. A doua zi, a ajuns de urgență la spital ametiță, cu pierderi de vedere, după ce a făcut un atac cerebral.

Conform Daily Mail, medicii care au consultat-o pe femeie au ajuns la concluzia că atacul cerebral al lui Adele s-a produs din cauza faptului că a stat prea mult timp cu capul pe spate la salon, în acea chiuvetă, iar asta a dus la formarea unui cheag de sânge în zona cervicală, cheag care i-a oprit circulația spre creier.

A post shared by Adele Burns (@adele.burns) on

„Viața mea s-a schimbat total. Nu obișnuiesc să merg des la salon, dar acest moment mi-a dat peste cap existența. Având în vedere că medicii îmi susțin ipoteza, pentru mine e clar – salonul e responsabil pentru ceea ce mi s-a întâmplat. (…) Nici măcar nu e vorba despre faptul că acest atac cerebral m-a izolat de societate… e vorba că m-a izolat de propriul meu corp”, a declarat femeia în interviul acordat publicației britanice.

La câteva luni de la incident, Adele încă vorbește greoi, rar, nu poate citi cu aceeași ușurință ca înainte și se mișcă dificil. A rămas cu sechele și încearcă din răsputeri să revină la stilul de viață pe care îl avea înainte de această întâmplare.

„Un atac cerebral nu e ca și când ți-ai rupe un picior, de exemplu. Îți schimbă viața definitiv și o schimbă și pe cea a oamenilor din jurul tău. Eu mi-am pierdut complet independența”, a adăugat femeia.

Soțul lui Adele, Campbell, a fost la rândul său devastat. „Soția mea era o fire foarte activă înainte de asta. Cel mai greu lucru acum nu este că trebuie să fac eu tot ce ține de casă, ci este să o văd că se chinuie. Mă bucur să văd că nu se lasă bătută, dar e greu…”.

Adele a dat deja în judecată salonul, iar avocata ei susține că are toate șansele de a câștiga procesul, mai ales că au adus în fața instanței acte care dovedesc că femeia nu are un istoric de atacuri cerebrale în familie, drept urmare ar fi clar că cei de la salon i-au provocat suferința. Acuzația de neglijență este întărită și de faptul că staff-ul salonului nu i-a oferit femeii o pernă specială sau un prosop care să îi sprijine gâtul pe parcursul orelor petrecute cu capul în chiuvetă.

Vezi șiUn bărbat și-a dat soția în judecată după ce s-a certat cu ea și s-a aruncat din mașină

Vezi șiO femeie a dat în judecată o agenție matrimonială pentru că nu a reușit să îi găsească un soț bogat

Foto – Shutterstock, instagram.com/adele.burns

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!