Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la petrecerea Viva! 2016

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 30 mai 2016, 15:06
Petrecerea Viva! 2016 a strâns joi seara la Palatul Mogoșoaia cele mai tari vedete din România. Pe covorul roșu și-au făcut apariția actrițe, cântărețe și staruri TV cu look-uri care au atras toate privirile.

Jojo (Cătălina Grama) a impresionat cu un look solar, dar sexy. Rochia pastelată, din dantelă a fost ”accesoriul” perfect pentru o coafură simplă, la spate, ce îi scotea în evidență perfect frumoasei actrițe trăsăturile fine ale chipului. La capitolul machiaj Jojo a ales smokey-eyes, însă nu foarte accentuat: a mers de minune cu rujul nude.

jojo

Adelina Pestrițu a optat și ea pentru o coafură simplă, însă de mare efect. Părul prins la spate, cu cărare într-o parte, de altfel alegerea majorității actrițelor de la gala Oscar de anul acesta, i-a dat un look plin de șarm prezentatoarei. Machiajul smokey-eyes a făcut ca privirea Adelinei să fie și mai intensă și seducătoare.

Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la petrecerea Viva! 2016

adelina

Sonia Argint Ionescu a arătat ca o divă a Hollywood-ului din anii 30. Într-o rochie gri, fină, din satin, prinsă în câteva bretele discrete la spate, frumoasa prezentatoare de la TVR a fost o adevărată apariție pe covorul roșu la petrecerea Viva! 2016. Coafura cu bucle lejere, dar foarte ordonate și machiajul discret, demonstrează că întotdeauna mai puțin înseamnă mai mult.

sonia argint ionescu

Carmen Brumă ne arată încă o dată că este o mămică foarte sexy. Vedeta a ales să poarte o rochie midi, cu un corset din dantelă, iar cocul prins în spate, în formă de fundă, a mers de minune cu ținuta. Machiajul smokey-eyes a fost și alegerea prezentatoarei, aceasta alegând să-l evidențieze cu un ruj corai.

carmen bruma

bruma pate

Diana Enciu nu dezamăgește niciodată la capitolul look fabulos. Într-o ținută de inspirație masculină, însă în culoarea piersicii, frumoasa fashionistă a purtat o coafură relaxată, cu bucle lejere. Makeup-ul smokey-eyes a făcut un contrast perfect cu rujul nude.

diana enciu

Și Diana Munteanu a ales un look în același stil, masculin, purtând o coafură simplă și de impact: o coadă prinsă la spate, cu cărare pe mijloc. Privirea a fost accentuată cu un smokey-eyes intens.

diana munteanu

Ne-a plăcut și look-ul superb adoptat de Veronica Schmidt, pe care îl poți admira pe viva.ro.

Citește și: Ținutele vedetelor la petrecerea Viva!

Foto: Dan Borzan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!