Cele două culori de păr care se vor purta cel mai mult în 2018

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 10:43

Dacă 2017 a fost anul experimentelor în matere de hair styling, în 2018 trendurile revin către natural. În 2017 s-au purtat mult culorile puternice, chiar și culorile neon sau nuanțe de albastru și verde. În 2018 culorile de păr care se poartă cel mai mult sunt cele naturale, în special șatenul și blondul.

Șatenul ciocolatiu pe un păr lucios

Charles Worthington, ambasadorul unei mărci celebre de produse de hair styling, vorbește despre un șaten ciocolatiu care vine bine oricui. ”Aș spune că șatenul ciocolatiu va fi la modă. Cu condiția ca părul să arate sănătos și lucios. Pentru mine, e cel mai important”, spune stilistul. El a dat ca exemplu culoarea în care s-a vopsit Eva Longoria pentru festivalul de la Cannes. Un șaten natural, cu câteva șuvițe ușor mai deschise, ciocolatii.

Recomandarea ar fi să renunțăm în 2018 la negrul albăstrui sau la negrul intens și să optăm pentru culori mai dulci și mai ”potolite”.

Cele două culori de păr care se vor purta cel mai mult în 2018

Culoarea mierii pentru blonde

Dacă ești blondă, nu trebuie să treci la șaten ca să fii la modă în 2018. Există opțiuni și pentru cele cu părul deschis la culoare. Stilistul Charles Worthington recomandă culoarea mierii aurii. Este nuanța pe care o poartă acum topmodelul Gigi Hadid. Și de această dată, un luciu sănătos este cel mai frumos accesoriu pe care îl poți purta în păr.

Nu se mai poartă blondul foarte deschis, platinat și, evident, este interzis părul degradat, cu vârfurile arse de oxidant. Dacă vopsitul ți-a distrus părul, cel mai bine este să optezi pentru o tunsoare mai scurtă, un bob sau chiar o tunsoare pixie.

Cele două culori de păr care se vor purta cel mai mult în 2018

Vezi și ce culori de par se potrivesc pentru sezonul toamna-iarna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!