Trucul unei bloggerițe de beauty pentru sprâncene mai dese

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 14:47
Ceapa are foarte multe proprietăți care ajută organismul să se mențină sănătos, dar și frumos. O tânără a descoperit o formulă inedită prin care își îmbogățește sprâncenele cu ajutorul foilor de ceapă.

Sprâncenele groase sunt un trend care a început să fie urmat de tot mai multe femei. Cara Delevingne, Lilly Collins, Emilia Clarke sau Madonna sunt doar câteva dintre vedetele care au adoptat acest stil. Însă ce te faci atunci când, din cauza pensărilor prea dese și din cauza faptului că în trecut obișnuiai să îți lași sprâncenele subțiri, acum nu îți mai cresc fire de păr suficient de multe încât să poți fi în trend.

Citește și: Cum alegi forma ideală pentru sprânceană

Dacă îți dorești să ai sprâncene mai groase, poți urma un truc pe care bloggerița de beauty Farah Dhukai l-a prezentat pe contul ei de Instagram. Tânăra, cu 439 de mii de prieteni pe site-ul de socializare, transformă banala ceapă într-un ingredient de beauty care, conform spuselor ei, dă roade foarte rapid.

Iată cum procedează Farah!

Tânăra a decojit și tăiat pe jumătate ceapa roșie, după care a luat câteva foițe și a început să își dea cu ele pe sprâncene. Cu mișcări sigure, Farah aplică peste toată sprânceana foițele de ceapă, astfel încât să acopere întreaga suprafață. Sucul din ceapă care ajunge pe firele de păr trebuie lăsat mai apoi să se usuce bine. După aceea, cătiți cu apă sau aplicați demachiant.

”Dacă repetați acest procedeu în fiecare zi, veți avea rezultate foarte repede. Atenție, însă, ca sucul să nu ajungă în ochi”, și-a sfătuit bloggerița fanii.

”Sulful din ceapă face ca firele de păr să crească mult mai repede și îndesește sprâncenele”, a mai spus tânăra.

Care este explicația?

Sulful joacă un rol foarte important în circulaţia sângelui. De asemenea, reduce inflamaţiile și are proprietăți antibacteriene. Datorită faptului că sucul din ceapă acționează ca un stimulent pentru circulație, firul de păr crește mai repede și mai rezistent. Acest lucru este valabil atât pentru scalp, cât și pentru sprâncene.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!