8 tunsori care se poartă în această vară

De Claudia Grigore, pe
În fiecare vară există trenduri în materie de tunsori. Au fost veri în care s-a purtat părul scurt, au fost veri în care s-a purtat părul tuns filat sau părul cu extensii. Tunsorile care se poartă în 2017 pot fi caracterizate de un singur cuvânt – îndrăznețe.

Vara 2017 este vara în care poți risca. Gândește-te că dacă te tunzi în luna iunie, îți poți schimba coafura din nou în lunile de toamnă când părul tău va crește.

Tunsorile care se poartă în vara 2017

  • Bretonul anilor 70

Cum arată bretonul ce se purta în anii 70? Lung, inegal, cu cărare pe mijloc și wavy. Aceast trend se potrivește femeilor cu păr mediu sau lung.

  • Bob-ul clasic

De câțiva ani, cea mai ușor de întreținut coafură este mereu prezentă pe podiumurile de modă și pe covorul roșu. Anul acesta se poartă bobul clasic, perfect tuns și foarte drept. Este recomandat femeilor cu păr drept, nu celor cu părul ondulat.

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

  • Tuns zero

Șocant sau nu, tunsorile zero nu mai sunt doar pentru bărbați. Dacă ești fire mai îndrăzneață încearcă această tunsoare.

A post shared by K E K E (@keke) on

  • Bob ondulat

Bob-ul nu este rezervat doar fetelor cu păr ondulat sau creț. Există varianta bobului odulat, tunsoarea cu care nu poți avea niciodată prea mult volum.

  • Tunsoarea Pixie

Este tunsoarea perfectă pentru zilele caniculare, lejeră, ușor de întreținut și ușor de aranjat.

  • Tunsoarea Lob

Tunsoarea preferată de femeile care își doresc un bob, dar nu îndrăznesc să renunțe la lungimea părului. E și tunsoarea perfectă pentru cele care vor să facă tranziția către un păr mai scurt.

A post shared by Markella A. (@doyouspeakgossip) on

  • Shag-ul

Similar tunsorii lob, shag-ul este tunsoarea care era foarte populară în anii 70. În ce constă shag-ul? Un lob cu breton lung și inegal.

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair) on

  • Bob-ul cu breton

Pentru femeile care își iubesc bob-ul, dar visează la ceva puțin diferit există varianta bob-ului cu breton. Bretonul poate fi scurt și drept sau lung și lejer.

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair) on

Sursa foto Instagram

Citește și Top 6 tunsori moderne pentru fața rotundă

Citește și Ce tunsori se poartă în 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro