Povestea studentei transgender care trăiește ca un copil de 3 ani

De Unica.ro pe
Camille Lola (21 ani) din Saxon, Elveția, este o tânără transgender care trăiește ca un copil de 3 ani. Ea poartă scutece, are mereu o suzetă la îndemână și refuză să ducă o viață obișnuită, de adult.

Incontinența a făcut-o să poarte scutece

Camille a suferit multă vreme, în copilărie, din cauza unei afecțiuni care îi provoca scaune moi foarte des. Asta a dus la o serie de accidente neplăcute pentru ea, atât în școala generală, cât și în liceu, până în momentul în care tânăra s-a hotărât că cea mai bună metodă pentru a preîntâmpina astfel de momente stânjenitoare ar fi să poarte scutece.

Neavând prieteni, Camille a descoperit în adolescență o comunitate de oameni adulți care adoră să poarte scutece, drept urmare s-a hotărât să trăiască la fel ca un copil mic, de 3 ani, și să scape de toată presiunea socială care vine la pachet cu viața de adult.

Cu toate că familia apropiată a acceptat comportamentul fetei, rudele mai îndepărtate îi spun că are probleme psihice și că ar trebui să înceteze cu toată această poveste.

Pe lângă pasiunea ei ciudată, de a purta scutece și a se comporta ca un bebeluș, Camille încearcă să mai facă față unei provocări. La 18 ani și-a dat seama că se identifică mai mult cu genul feminin, deși ea se născuse băiat. După diverse vizite la medici, a început un tratament hormonal și, în viitor, speră să facă și o operație pentru schimbare de sex, astfel încât tranziția ei să fie completă.

camille inainte si dupa terapia cu hormoni

Camille, înainte și după terapia hormonală

Peste o mie de oameni o urmăresc pe Camille pe Instagram

În ciuda faptului că nu a avut prieteni în copilărie, peste o mie de oameni o urmăresc, în prezent, pe Camille, pe Instagram.

Mai mult decât atât, din postările ei reiese că acum are și un iubit, care, la fel ca ea, poartă scutece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camille (@pitite_camille_) on

Conform descrierii ei de pe Instagram, Camille este o tânără transgender, care are 21 sau 3 ani, o dădacă, un tată, suferă de incontinență și este într-o relație stabilă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camille (@pitite_camille_) on

Foto: Northfoto, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro