Fiica lui Jean-Claude Van Damme îi calcă pe urme tatălui său

Bianca Briggite VanDamme este fiica lui Jean-Claude Van Damme și promite, la doar 27 de ani să devină mai celebră decât tatăl ei.

Bianca a practicat de mică karate, kick-boxing, balet și patinaj pe gheață. Fiica lui Van Damme nu este doar o sportivă deosebită, dar este și o persoană foarte inteligentă. A terminat liceul la doar 16 ani și a primit o bursă de a studia actoria cu John Casablanca.

 

Bianca a moștenit frumusețea, dar și flexibilitatea părinților ei, actorul și antrenorul de arte marțiale Jean Claude Van Damme și antrenoarea de fitness, Gladys Portuguess. Deși pare fragilă, Bianca demonstrează prin videourile pe care le postează pe Instagram că nu e deloc așa.

 

Ceea nu știu mulți este că, Bianca ura artele marțiale când era mică și că prefera patinajul pe gheață pentru care se pregătea de olimpiadă.

Cu timpul, a devenit din ce în ce mai interesată de artele marțiale și chiar a ajuns să se antreneze cu tatăl său, Jean Claude Van Damme. Acum chiar declară că vrea să continue munca tatălui său, să aducă din nou în mainstream artele marțiale. Vrea să le arate femeilor că pot fi și feminine, dar și sportive.

Bianca este astăzi actriță, producător și scenarist.

Sursa foto Northfoto

Citește și Poze: Cum au îmbătrânit cei mai faimoşi eroi de acţiune

Citește și Cum arată copiii celebri din filmele anilor ’90

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: