Ce îţi spun visele despre bani

De Erika Chivu, pe

Banii sunt o parte importantă a vieţii noastre, aşa că e normal să ne apară adesea în vise. Iată cele mai comune vise legate de bani şi ce înseamnă ele.
Ceea ce se întâmplă în vis – pierzi bani, nu găseşti banii, câştigi bani etc. – poate să reflecte situaţia din viaţa reală. Iată şase scenarii din vise şi explicaţiile lor.

Visezi bani falşi

Banii falşi înseamnă înşelătorie. Probabil că cineva încearcă să te tragă pe sfoară sau doar te temi de asta. Este posibil şi inversul: încerci să păcăleşti pe cineva şi te temi că nu vei reuşi sau ai conştiinţa încărcată.

Visezi că ai câştigat la Loto…

… sau că te-ai trezit dintr-o dată în posesia unei sume mari de bani. Din păcate, nu este un vis premonitoriu. Dar chiar dacă nu vei câştiga la Loto, visul este de bun augur. Îţi arată că problemele financiare se rezolvă şi situaţia intră pe un făgaş normal.

Visezi că duci banii într-un recipient, dar îţi cad pe drum…

… oricât ai încerca să nu-i pierzi. Visul poate fi un semn că nu te ocupi aşa cum trebuie de banii tăi. Dacă nu stau bine în „recipientul” în care îi ţii acum, caută unul nou. De exemplu, poate e timpul să nu mai ţii banii la ciorap, ci să-i investeşti.

Visezi că ai mulţi bani, dar sunt împrumutaţi

Acest vis îţi arată că ar trebui să înveţi să te descurci singură, să nu mai depinzi de nimeni şi să îţi rezolvi tu însăţi problemele financiare. Banii împrumutaţi sunt simbolul dependenţei faţă de ceva sau cineva.

Visezi că ai pierdut portofelul sau cardul…

… dar nu îţi dai seama decât atunci când trebuie să plăteşti ceva. Visul arată că te simţi jenata din cauza situaţiei financiare. Nu e neapărat vorba de lipsa banilor, ci şi de felul cum te ocupi de ei – îţi poate sugera că eşti puţin iresponsabilă în privinţa banilor.

Visezi adesea bani în diferite ipostaze

Aici explicaţia e simplă. În vise se regăsesc acele lucruri care ne preocupă mai mult în stare de veghe. Când ultimul gând al zilei este legat de bani, e normal ca ei să-ţi apară şi în vis. Dacă nu ai probleme financiare şi totuşi visezi bani adesea înseamnă că totuşi undeva în subconştientul tău se ascunde teama de probleme financiare.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro